Dolar 32,5859
%0.22
Euro 34,8448
%0.52
Altın 2.417,090
%-0.65
Bist-100 9.645,00
%-0.5

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Birinci olağanüstü büyük kongreye İzmir çıkarması

Birinci olağanüstü büyük kongreye İzmir çıkarması

AK Parti’de seçilmiş Cumhurbaşkanı Başbakan Tayyip Erdoğan’ın veda edip Ahmet Davutoğlu’nun genel başkan olarak seçileceği olağanüstü kongreye İzmir teşkilatı çıkarma yapacak. Her ilçeden bir otobüs kaldırılacak. İl Başkanı Bülent Delican’da otobüsle Ankara’ya gidecek.

  • Ege Postası
  • 25.08.2014 - 14:56
SERCAN AVCI/HABER SERVİSİ - AK Parti’de gözler yeni başbakan ve partinin yeni genel başkanının seçileceği 27 Ağustos Çarşamba günü yapılacak olan Birinci Olağanüstü Büyük Kongre’ye çevrildi. AK Parti’de seçilmiş Cumhurbaşkanı Başbakan Tayyip Erdoğan’ın veda edip Ahmet Davutoğlu’nun genel başkan olarak seçileceği olağanüstü kongreye AK Parti İzmir Teşkilatı çıkarma yapacak.


HER İLÇEDEN OTOBÜS
Ankara Arena Spor Salonu’nda gerçekleştirilecek kongreye teşkilat 30 otobüsle gidecek. Her ilçeden bir otobüs kalkacak. İl Başkanı Bülent Delican da Ankara’ya otobüsle gidecek. Otobüsler Salı akşamı saat 20:00’de hareket edecek. Kongreye katılmak isteyen il yöneticileri, ilçe başkanları, ilçe yöneticileri ve partililer otobüslerle Ankara’ya gidecek. Genel Merkezin talimatı nedeniyle herhangi bir pankart götürülemeyecek.


DELEGELERE HEDİYE
Kongre sabahı tüm koltuklara kumanya ve ikramların yanı sıra birer Türk ve parti bayrağı bırakılacak. Kongre temalı 25 bin şapka, gelen misafirlere dağıtılacak. Delegelere dağıtılacak hediyelerde hem delegenin hem de Erdoğan’ın ismi yer alacak.


OY VERECEK İZMİR DELEGELERİ
Tüm Ak Parti İzmir Milletvekilleri ile  parti kurucuları arasında yer alan ve İzmir'de yaşayan  Nuray Oral da doğal delege olarak  kongrede yer alacak.
İl kongresinde seçilmiş büyük kongre delegeleri şöyle; Ömer Cihat Akay, Mahmut Badem, Atilla Kaya, Refik Uzun, Aziz Demir, Fırat Aytekin, Sinan Aydın, Habib Sünbül, Ahmet Kurtuluş, Özen Kızılırmak, Bilal Kırkpınar, Kazım Ulaş, Necdet Yılmaz, Raşit Ürper, Ali Özer, Mustafa Solmaz, Hüseyin Özkan, Fatma Özen, Adnan Yılmaz, Önder Akşengür, Kadir Özgirgin, Hasan Şahin, Kerem Ali Sürekli, Kadir Uçar, Adil Soyer, Yaşar Kırkpınar, Yaşar Ötnü, Sami Molla Ahmet, İbrahim Yılmaz, Arif Kuran, Mustafa Bahar, Mehmet Acar, Ali Hadim, Sema Yeşilçimen, Mehmet Çeltikçioğlu, Adnan Görmez, Tarkan Bakırlı, Mehmet Kertiş, Faruk Niğde, Salih Kılıç, Nazmi Kalyoncu, Özer Ataç, Gülsüm Satoğlu, Hacer Özcan,


Akay döneminde partiden istifa ettiklerini açıklayan  eski İl Başkan Yardımcısı Kenan Çakar, Seferihisar eski İlçe Başkanı Ümit Cingöz,Bayraklı eski İlçe Başkanı Erdal Seyitler,  Balçova eski İlçe Başkanı Oktay Duru, Gaziemir eski İlçe Başkanı Sabır Telingün'ün istifaları yürürlüğe girmediği için kongre delegelikleri devam ediyor.
Bu 5 isimden Seyitler, Cingöz ve Telingün olağanüstü büyük kongreye gideceklerini açıkladı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.