Dolar 32,5004
%0.08
Euro 34,6901
%-0.12
Altın 2.496,860
%0.5
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Bir sevdadır okumak

Bir sevdadır okumak

Gaziemir Belediyesi’nin düzenlediği İşlevsel Yetişkin Okuryazarlığı Programı’nı başarıyla tamamlayan 7 kadın, Başkan Şenol’un elinden sertifikalarını aldı.

  • Ege Postası
  • 18.09.2013 - 11:04
İZMİR - Gaziemir Belediyesi ve Anne Çocuk Eğitim Vakfı tarafından düzenlenen İşlevsel Yetişkin Okuryazarlığı Programı ilk mezunlarını verdi. Atatürk Mahallesi Cumhuriyet Semtevi’nde düzenlenen kursta okuma-yazma öğrenen kadın kursiyerler, sertifikalarını Gaziemir Belediye Başkanı Halil İbrahim Şenol’dan aldı. Okuma-yazma öğrenmenin mutluluğunu yaşayan kadınların yazdıkları ve okudukları ‘Bir sevdadır okumak’ isimli şiir, sertifika törenine katılanlardan büyük alkış aldı. Kursiyerleri tebrik eden Başkan Şenol, “Azminiz ve başarınızdan dolayı sizi kutluyorum” dedi.
“Kentin yönetiminde söz sahibi olun”
Kadınların hayattaki yerine ve önemine değinen Başkan Şenol, “Semtevlerini hayata geçirerek kadınlarımızı evlerinden çıkararak sosyal ve ekonomik hayatın içine çektik. Semtevlerinde düzenlediğimiz kurslarla, eğitimlerle kişisel gelişiminize katkı sağladık. Sağlık, hukuk, psikolog danışmanlık hizmetlerimizle bu alanlardaki ihtiyaçlarınızı giderdik. Semt evleri aracılığıyla istek, öneri ve beklentilerinizi bize ileterek kentin yönetiminde söz sahibi olun” diye konuştu. Şenol, semt evlerinin çok yönlü hizmet verdiğini anlatarak vatandaşlardan buraları boş oda olarak görmemelerini buradaki tüm olanaklardan yaralanmalarını istedi.
Belediyenin düzenlediği kurslarda 4 bin kursiyerin eğitim gördüğünü dile getiren Şenol, semt evleri kursiyerlerinin ürettikleri ürünleri belediyenin kurduğu 6 adet satış kulübesi ve fuarlar aracılığıyla satarak vatandaşların aile ekonomilerine katkı koymalarına destek olduklarını söyledi.
 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.