Dolar 32,1818
%0.09
Euro 34,8675
%-0.29
Altın 2.502,240
%-0.34
Bist-100 10.879,00
%-0.15

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Bilal Doğan'dan fair playlik hareket

Bilal Doğan'dan fair playlik hareket

Seçim çalışmalarına Güzelbahçe'den devam eden AK Parti İzmir Milletvekili Adayı Bilal Doğan'dan siyasi fair playlik alkışlanacak bir hareket geldi. Doğan, CHP'nin seçim bürosunu ziyaret etti.   Doğan'dan fair playlik hareket!

  • Ege Postası
  • 11.06.2018 - 16:08

EGEPOSTASI- Siyasi partiler 24 Haziran'daki Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili seçimleri için çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. AK Partili Bilal Doğan'dan da siyasi fair playlik alkışlanacak bir hareket geldi.

AK Parti İzmir 1'inci Bölge Milletvekili Adayı Bilal Doğan seçim çalışmalarına Güzelbahçe'den devam etti. Yalı Mahallesi’nde esnaf ziyareti yapan Doğan, bu sırada CHP'nin seçim bürosunu da ziyaret etti.

Ziyaret fotoğraflarını sosyal medya hesabından "Siyaset bir yarıştır.. Millete hizmet etme yarışıdır.. Güzelbahçe CHP İlçe seçim bürosunu teşkilatımız ile birlikte ziyaret ettik. Seçimlerin ülkemiz için hayırlı olmasını diledik." notuyla paylaşan Doğan, "Vatandaşlarımızla bir araya gelmeye devam ediyoruz. Önce vatandaşlarımızın sesine kulak verip, sonra "VakitİzmirVakti, VakitTürkiyeVakti" diyerek ülkemiz için yapacağımız projelerimizi anlatıyoruz" ifadelerini kullandı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.