Dolar 32,4375
%-0.15
Euro 34,7411
%-0.66
Altın 2.441,870
%0.23
Bist-100 9.916,00
%2.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Beydeş'e cevap Çalışkan'dan geldi

Beydeş'e cevap Çalışkan'dan geldi

AKP Karşıyaka İlçe Başkan Yardımcısı Ömer Beydeş’in düzenlediği basın toplantısında yönelttiği eleştirilere Karşıyaka Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Çalışkan’dan yanıt geldi.

  • Ege Postası
  • 06.09.2012 - 15:31
 İZMİR- AKP’nin eleştirilerini “cılız bir çaba” olarak niteleyen Hüseyin Çalışkan’ın yazılı açıklaması şöyle:

“AKP Karşıyaka İlçe Başkan Yardımcısı Ömer Beydeş düzenlediği basın toplantısı ile belediyemize yönelik eleştirilerini dile getirmiş. Açıklamalardan öyle görülüyor ki, Sayın Beydeş’in aklı biraz karışık. Ben bu karışıklığı doğal karşılıyorum. Zira; inanç ve görüşlerde dönülen keskin virajlar insanların psikolojilerinde olduğu kadar zihinlerinde de karmaşaya yol açabilir.

Bu nedenledir ki; Sayın Beydeş’e zihin karmaşasını giderebilmesi açısından bazı hatırlatmalarda bulunma ihtiyacı doğmuştur.

Sayın Beydeş, açıklamalarında her nedense; ‘Gerçekleşmeyen projeleri gün yüzüne çıkaracağız’ demesine rağmen, her seferinde başa sararak, ‘Alt geçit’ diyor. O konuda kendine dayanak noktası olarak, yaptırdığımız anketi “inkar’ etmeyi seçmesi ise, “cılız bir çaba”dan öteye gidemiyor.

Sayın Beydeş’in eleştiri ‘çabaları’nı anlayışla karşılıyorum. Siyasi yaşamındaki keskin virajlar sonrasında girdiği kulvarda verdiği var olma savaşı zor iştir. Kendisine bu mücadelede başarı diliyorum. Ancak, bu uğurda hata yapma ihtimali de çok yüksektir.

Bu hatalara düşmemesi adına Karşıyaka Belediye başkan yardımcısı olarak kendisine bir öneride bulunmak istiyorum.

Sayın Beydeş, gelin Karşıyaka’yı birlikte gezelim. Hem Karşıyaka’yı tanırsınız, hem de neler yapıldığını kendiniz görmüş olursunuz.”

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.