Dolar 32,5004
%0.08
Euro 34,6901
%-0.12
Altın 2.496,860
%0.5
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Beş kişinin öldüğü trafik kazası güvenlik kamerasında

Beş kişinin öldüğü trafik kazası güvenlik kamerasında

İzmir'in Urla ilçesindeki trafik kazasında hayatını kaybeden beş kişinin hastane morguna kaldırılan cenazelerini almak için gelen yakınları sinir krizi geçirdi. Bu arada kazanın, çevrede bulunan bir işyerinin güvenlik kamerasına da yansıdığı...

  • Ege Postası
  • 09.08.2013 - 16:24
İzmir'in Urla ilçesindeki trafik kazasında hayatını kaybeden beş kişinin hastane morguna kaldırılan cenazelerini almak için gelen yakınları sinir krizi geçirdi. Bu arada kazanın, çevrede bulunan bir işyerinin güvenlik kamerasına da yansıdığı belirtildi.

Kaza, saat 07.00 sıralarında Kalabak yolu Mareşal Fevzi Çakmak Caddesi, 3053/1 Sokak'ta meydana geldi. Çeşme'den İzmir yönüne giden Bekirhan Doğaner'in kullandığı, içinde Kerem Altan, İbrahim Okuroğlu, Murat Güvenir, Figen Deniz ve Seçil Seçen'in bulunduğu 35 PPA 09 plakalı otomobil, karşı yönden gelen Erkut Pekingör'ün (33) kullandığı, eşi Dilek Pekingör (26), Selin Ergan (21), Barış Hansoy (21), ağabeyi Burçin Hansoy (28) ve Mehmet Irkın'ın (21) bulunduğu 35 PV 119 plakalı otomobille çarpıştı. Otomobiller savrulurken ortalık savaş alanına döndü. Dilek Pekingör, Selin Ergan, Barış Hansoy, Burçin Hansoy ve Mehmet Irkın olay yerinde hayatını kaybetti. Yaralanan Bekirhan Doğaner ve Figen Deniz İzmir Bozyaka Eğitim ve Araştırma, İbrahim Okuroğlu, Emre Kerem Altan ve Murat Güvenir Dokuz Eylül Üniversitesi, Seçil Seçen ve Erkut Pekingör Atatürk Eğitim ve Araştırma hastanelerine kaldırıldı. Yaralılardan ikisinin hayati tehlikesinin devam ettiği, diğerlerinin durumunun iyi olduğu öğrenildi.

KAZA GÜVENLİK KAMERASINDA

Kaza, çevrede bulunan bir işyerinin güvenlik kamerası tarafından kaydedildi. Görüntülerde Çeşme'den İzmir yönüne giden Bekirhan Doğaner'in kullandığı 35 PPA 09 plakalı otomobil, karşı yönden gelen Erkut Pekingör'ün kullandığı otomobille kafa kafaya çarpışıyor. Otomobiller etrafa savrulurken ortalık bir anda savaş alanına dönüyor.

Kazanın ardından Urla Devlet Hastanesine kaldırılan cenazeleri almak için hastaneye akın eden yakınları yasa boğuldu. Celal Bayar Üniversitesi Kimya Bölümü 2. sınıf öğrencisi Selin Ergan'ın ailesinin bayram tatili için Isparta’ya gittiği, cenazesinin İzmir’e döndükten sonra teslim edileceği bildirildi. Cenazeler, Soğukkuyu ve Yenişehir’de bulunan Mezarlıklar müdürlüklerine götürüldü.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.