Dolar 32,3176
%-0.06
Euro 34,8564
%0.13
Altın 2.406,690
%0.55
Bist-100 10.283,00
%0.06

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Bergama Belediye Başkanı Gönenç de safını belli etti

Bergama Belediye Başkanı Gönenç de safını belli etti

CHP'deki değişim seslerine Bergama Belediye Başkanı CHP'li Mehmet Gönenç de katıldı. Gönenç sosyal medya hesabından " Genel Merkez yapılanmasından aşağıya doğru değişmesi gereken çok yapı çok unsur var.Yapısal ve köklü bir “değişim” başarı için kaçınılmaz bir zorunluluk.Çağdaş sosyal demokrat bir parti tüzüğü ile CHP’yi güçlendirip yeniden umutlanmak ve umut vermek için “değişim” şart." açıklamasında bulundu. O belediye başkanı da safını belli etti

  • Ege Postası
  • 23.07.2018 - 17:19

EGEPOSTASI- Cumhuriyet Halk Partisi’nde olağanüstü kurultay tartışmaları ve değişim talebiyle başlatılan imza toplama ikinci haftasına girerken, tarafını belli edenlere Bergama Belediye Başkanı Mehmet Gönenç de katıldı. Gönenç, "Bir buçuk günlük kurultayla değil belki aylar süren katılımcı bir yaklaşımla hazırlanacak çağdaş sosyal demokrat bir parti tüzüğü ile CHP’yi güçlendirip yeniden umutlanmak ve umut vermek için “değişim” şart." dedi.

İşte Bergama Belediye Başkanı CHP'li Mehmet Gönenç'in Twitter'dan paylaştığı o mesajlar;

-"CHP yüzyıla yaklaşan öyküsü ile Türkiye Siyasal Tarihinin temel taşıdır ve öyle kalmaya devam edecektir. Değişim taleplerinin de buna verilen yanıtlarında CHP’nin geçmişine yaraşır olgunlukta olması gerekir.

-Yalnızca Genel Başkanlık ya da parti üst yönetimi ile sınırlı bir “değişim” çözüm değil ayrışma yaratır. Genel Merkez yapılanmasından aşağıya doğru değişmesi gereken çok yapı çok unsur var.

-Yapısal ve köklü bir “değişim” başarı için kaçınılmaz bir zorunluluk. Üye-delege yapılanmasından örgütlenme biçimine değin kapsayıcı bir restorasyon sürecini başlatmalıyız.

-Bir buçuk günlük kurultayla değil belki aylar süren katılımcı bir yaklaşımla hazırlanacak çağdaş sosyal demokrat bir parti tüzüğü ile CHP’yi güçlendirip yeniden umutlanmak ve umut vermek için “değişim” şart."

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.