Dolar 32,2020
%-0.22
Euro 35,0069
%-0.22
Altın 2.498,740
%1.32
Bist-100 10.644,00
%3.14

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Belediye personeline ‘iş sağlığı eğitimi’

Belediye personeline ‘iş sağlığı eğitimi’

Gaziemir Belediyesi çalışanlarına iş güvenliği uzmanları tarafından ‘iş sağlığı ve güvenliği eğitimi’ verildi, iş ortamında meydana gelecek kazalar ve korunma yöntemleri ele alındı…

  • Ege Postası
  • 22.08.2013 - 09:47
İZMİR- Gaziemir Belediyesi personeline iş güvenliği uzmanları tarafından ‘iş sağlığı ve iş güvenliği eğitimi’ verildi. Belediye meclis salonunda verilen eğitimde, işyerlerinde sağlıklı ve güvenli bir ortamı temin etmek, iş kazalarını ve meslek hastalıklarını azaltmak, çalışanları yasal hak ve sorumlulukları konusunda bilgilendirmek, onların karşı karşıya bulundukları mesleki riskler ile bu risklere karşı alınması gerekli tedbirleri öğretmek ve iş sağlığı ve güvenliği bilinci oluşturarak uygun davranış kazandırmak amaçlandı.
Eğitimde, iş hukuku, ergonomi eğitimi ve ekranlı araçlarda çalışma gibi konular anlatıldı. Çalışma ortamında insanların bilinçli ve dikkatli davranmalarıyla iş kazalarının önüne geçileceği vurgulandı. Ofis ortamında kullanılan ekranlı araçların göz sağlığına ciddi zararlar verdiğine değinen uzmanlar, özellikle uzun süre bilgisayar karşısında kalanların göz sağlıklarına dikkat etmeleri gerektiğini belirtti. Personelin yoğun ilgi gösterdiği eğitimlerin iki ayda bir tekrarlanacağı, iş kazaları ve meslek hastalıkları konusunda personelin bilinçlendirilmesiyle, kazaların da en aza indirgeneceğinin altı çizildi.




Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.