Dolar 32,3462
%0.3
Euro 35,1024
%-0.05
Altın 2.309,340
%1.4
Bist-100 9,08
%3.1

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Belediye personeli turnuvada buluşacak

Belediye personeli turnuvada buluşacak

Belediye çalışanları arasındaki sosyal ilişkileri güçlendirmek isteyen Karşıyaka Belediyesi, Birimler Arası Futbol Turnuvası düzenledi. 2 Eylül Salı günü başlayacak turnuvada yaklaşık 200 çalışan yer alacak. Sahada olamayanlar da tribünlerde stres atacak. Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar da müsabakalarda forma giyecek.

  • Ege Postası
  • 27.08.2014 - 10:12
Çalışanları arasındaki iletişimi ve sosyal bağları kuvvetlendirmek için harekete geçen Karşıyaka Belediyesi, geniş kapsamlı bir futbol turnuvası organize etti. Karşıyaka Belediyesi Birimler Arası Futbol Turnuvası’nın ilk maçı, 2 Eylül Salı akşamı gerçekleştirilecek. Müsabakalara 16 takım katılacak. 8’erli iki grupta lig usulü mücadele edilecek. Gruplarda ilk 4’e giren takımlar bir üst tura yükselecek ve eleme maçları oynanacak.
 
BAŞKAN DA SAHADA
Toplam 200 belediye çalışanının katılacağı organizasyonda Başkan Hüseyin Mutlu Akpınar da top koşturacak. Lig ve eleme maçları Girne Kültür Park içindeki halı sahada, final maçı ise 17 Ekim’de Bostanlı Hasan Türker Sahası’nda gerçekleştirilecek. İlk 3’e giren takımlar kupa almaya hak kazanırken, maçlarda forma giyen tüm çalışanlara katılım belgesi verilecek.
 
GELENEKSEL OLACAK
Çalışanları ile futbol turnuvasında bir araya gelecek olmanın heyecanını yaşadıklarını dile getiren Başkan Hüseyin Mutlu Akpınar, “Belediye çalışanları arasındaki sosyal bağları güçlendirmek adına bu turnuvayı organize ettik. Erkekler sahada, bayanlar da tribünde heyecan yaşayacak. Centilmence, örnek olacak maçlara imza atacağız. Çalışanlarımız arasında çok güzel arkadaşlık ve dostluklara vesile olacağına inandığım bu etkinliğimizi geleneksel hale getireceğiz” dedi. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.