Dolar 32,5178
%0.25
Euro 34,9097
%0.49
Altın 2.432,400
%-0.26
Bist-100 9.916,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Belediye paylaştı! Konak'ta neler oluyor'

Belediye paylaştı! Konak'ta neler oluyor'

Konak Belediyesi'nin ünlü film serisi Star Wars’un (Yıldız Savaşları) anıldığı Dünya Star Wars Günü dolayısıyla hazırladığı klipte, dijital efekt ile Millennium Falcon gemisi İzmir semalarında uçtu, ‘Stormtrooper’lar boş sokaklarda yürüdü, Dart Vader İzmir Saat Kulesi’ndeki güvercinleri besledi. Konak Belediyesi'nin kentin tanıtımı için hazırlattığı video büyük ilgi görürken, çok beğenildi.

  • Ege Postası
  • 04.05.2020 - 14:55

Dünyaca ünlü film serisi Star Wars hayranlarının başlattığı 'Dünya Star Wars' gününe, Konak Belediyesi de kayıtsız kalmadı. 

Konak Belediyesi, köklü bir tarihe sahip şehrin tanıtımı için Dünya Star Wars Günü dolayısıyla ilginç bir video klip hazırladı.

Dijital efekt kullanılarak hazırlanan video klipte, Millenium Falcon gemisi, İzmir semalarını turladı.

Geminin yanı sıra İzmir'e gelen Stormtrooper'lar da (askeri birlikleri) koronavirüs salgını tedbirleri kapsamında boş olan şehrin sokaklarını gezdi.

Filmin ana karakterlerinden olan Dart Vader'ın durağı ise tarihi Konak Saat Kulesi oldu.

Dart Vader ve bir Stormtrooper, meydandaki güvercinleri elleriyle besledi. Klibin arka fonunda ise filmin müziği kullanıldı. Star Wars hayranları tarafından oldukça beğenilen klip, sosyal medyada da sıkça konuşuldu.

Hayranları kutluyor

İngilizcesi “may the fourth” olan 4 Mayıs tarihi, Star Wars hayranları tarafından, filmin “Güç seninle olsun” anlamındaki “May the force be with you” repliğinden esinlenilerek seçildi. 1977 yılında yayınlanan ilk filmden bugüne bir kült haline gelen Star Wars’un, dünya genelinde milyonlarca hayranı var.

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.