Dolar 32,5491
%0.03
Euro 34,8924
%0.18
Altın 2.435,360
%0.5
Bist-100 9.767,00
%0.46

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Belediye başkanlarından ilk önseçim değerlendirmesi Tosun'dan

Belediye başkanlarından ilk önseçim değerlendirmesi Tosun'dan

Dikili Belediye Başkanı Mustafa Tosun, Cumhuriyet Halk Partisi İzmir Milletvekili adaylarının belirlenmesi için yapılan önseçim sonuçlarının belli olmasının ardından yaptığı değerlendirmede Genel Başkan Kılıçdaroğlu'na sadakat ve iktidar kararlılığının sandıktan çıktığını dile getirdi. Belediye başkanlarından ilk önseçim değerlendirmesi Tosun'dan

  • Ege Postası
  • 30.03.2015 - 09:51
İZMİR - Dikili Belediye Başkanı Mustafa Tosun, Cumhuriyet Halk Partisi İzmir Milletvekili adaylarının belirlenmesi için yapılan önseçim sonuçlarının belli olmasının ardından yaptığı değerlendirmede Genel Başkan Kılıçdaroğlu'na sadakat ve iktidar kararlılığının sandıktan çıktığını dile getirdi.
 
"Örgütümüz Sadakatini ve İktidar Kararlılığını Sandığa Yansıtmıştır"
 
CHP'nin ülke genelinde olduğu gibi İzmir'de de her kademesiyle coşku ve dayanışma içerisinde demokratik, adil bir önseçim sınavı verdiğini vurgulayan Başkan Tosun, açıklamasının devamında şu görüşleri dile getirdi:
 
“İzmir, demokrasinin, hoşgörünün, sevginin ve cumhuriyetinin kalesidir. Genel Başkanımızda bizleri onurlandırarak İzmir 2. Bölge'den milletvekili adaylığı için önseçim adayı olmuştu. Bizde hem genel başkanımıza sadakatimizi hem de iktidara olan kararlılığımızı ortaya koyacak bir önseçim olsun istiyorduk. Ve öyle de oldu. Yüzde yüze yakın bir oyla Genel Başkanımız Kılıçdaroğlu'nun sandıktan çıkması ve üyelerimizin gösterdiği inanç, 7 Haziran'da iktidara geleceğimizin göstergesidir. Bedri Serter başkanlığındaki CHP İzmir İl örgütümüz çok önemli ve başarılı bir önseçim atlattı. Bu demokratik seçimin ardından hiçbir küsme ve darılma olmadan kenetlenmenin daha fazla olacağına inanıyorum. Üyelerimizin verdiği bu demokrasi kararın ilimize, ülkemize ve partimize hayırlı olmasını dilerken, seçilen tüm arkadaşları da kutluyorum. Bundan sonraki süreçte seçilen, seçilemeyen, aday adayı olan, olmayan tüm yol arkadaşlarımızın CHP’nin iktidarı için daha fazla çalışacaklarından da hiçbir kuşkum yoktur. Çünkü hepimiz CHP’liyiz, CHP'nin iktidarını gönülden isteyen neferleriz”

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.