Dolar 32,2103
%0.01
Euro 34,8037
%-0.16
Altın 2.426,420
%-0.74
Bist-100 10.191,00
%-0.27

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Bayramda çocukların yüzü gülecek

Bayramda çocukların yüzü gülecek

Kurban Bayramı öncesi Karabağlar Belediyesi ile Nevvar Salih İşgören Vakfı arasında yardım protokolü imzaladı. Buna göre Karabağlar ilçesinde, yardıma ihtiyacı bulunan 100 çocuğa giysi yardımında bulunulacak.

  • Ege Postası
  • 21.09.2015 - 11:11
Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu ile Nevvar Salih İşgören Vakfı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Erol Urgun ve vakıf yöneticileri Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu’nu makamında ziyaret etti. Kurban Bayramı öncesi çocukları sevindirmek için Karabağlar Belediyesi ile protokol imzalamak istediklerini belirten vakıf yöneticilerinin teklifine,  Başkan Selvitopu olumlu yaklaştı ve gerçekleştirilen imza protokolünün ardından ihtiyaç sahibi 100 çocuğa 175’er liralık hediye çeki dağıtılmasına karar verildi. Karabağlar Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından ilçede ihtiyaç sahibi çocuklar belirlendikten sonra, aileler ve çocukları giysilerini anlaşmalı firmaların mağazalarından alabilecek.

Mutluluk duyacağız
Geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yıl da İzmir Valiliği Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı ile yardım protokolü imzalandığını belirten Urgun, “Valiliğin yanında ilk kez belediyelerle de yardım protokolü anlaşması yapıyoruz. Karabağlar’da ihtiyaç sahibi çocuklarımızın belirlenip onlara yardım da bulunmaktan mutluluk duyacağız.” dedi.

Destekten dolayı teşekkür ediyorum
Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu da bu işin hayır işi olduğunu belirterek “Kime hediye çeki vereceğimiz konusunda çok hassasız. Onları en kısa sürede belirleyip Kurban Bayramı öncesinde mutlu etmek istiyoruz.  Nevvar Salih İşgören Vakfı’na ilçemizdeki çocuklara verdiği destekten dolayı teşekkür ediyorum.” ifadesini kullandı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.