Dolar 32,5614
%0.07
Euro 34,9699
%0.41
Altın 2.423,710
%0.02
Bist-100 9.722,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Bayraklılı çocukların 'tiyatro' mutluluğu

Bayraklılı çocukların 'tiyatro' mutluluğu

Bayraklı Belediyesi, yarıyıl tatilinde çocukları tiyatroyla buluşturdu. Keyifli bir tatil geçiren çocuklar, bu süreçte buz pateni de yaptı Sasalı’daki Doğal Yaşam Parkına da gitti. Bayraklı'da salonlar tıka basa doldu

  • Ege Postası
  • 06.02.2016 - 11:38
İZMİR - Bayraklı Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, sömestr tatiline giren çocukların eğlence dolu yarıyıl tatili geçirmesi için bir dizi etkinlik gerçekleştirdi.  Çocuklar ilk olarak Büyükşehir Belediyesi Aşık Veysel rekreasyon alanındaki buz pistinde paten kaydı, Sasalı’da bulunan Doğal Yaşam Parkını ziyaret etti.


SALONLAR TIKA BASA DOLDU
Çocuklar için bir başka bir tatil sürprizi de tiyatro gösterileri oldu.  İlk gösterimini 3 Şubatta   “Vitaminler m? Mikroplar mı'” isimli tiyatro oyunu ile başlarken takip eden günlerde çocuklar “Mutluluk ormanı”, “Alaycı Burli” ve “En iyi arkadaş” adlı tiyatro oyunlarını ücretsiz olarak izleyerek güzel bir tatil geçirmenin keyfini yaşadılar. Tiyatroların gösterildiği salonlar tıka basa doldu.



ZAMANLARINI VERİMLİ GEÇİRDİLER
Öğrenciler için güzel bir yarıyıl tatili sunduklarını dile getiren Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, “Kültür gezileri ve tiyatro etkinlikleri ile çocuklarımıza eğlenceli bir tatil yaşatarak zamanlarını verimli bir şekilde değerlendirmelerini sağladık.  Özellikle hayatlarında ilk defa bu etkinliklere katılan çocuklarımız için unutulmaz bir tatil programı oldu” dedi. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.