Dolar 32,4375
%-0.15
Euro 34,7411
%-0.66
Altın 2.441,870
%0.23
Bist-100 9.916,00
%2.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Bayraklı’da yaprak dökümü sürüyor... O isimler de gitti!

Bayraklı’da yaprak dökümü sürüyor... O isimler de gitti!

Bayraklı Belediyesi’nde yaprak dökümü devam ediyor. Yerel seçimlerden sonra Belediye Başkanı Serdar Sandal’ın atadığı isimler tek tek görevlerinden istifa ediyor. Egepostası’nın edindiği bilgiye göre; son olarak Bayraklı A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Yalçın Erdoğan, Başkan Yardımcısı Murat Aydın istifa etti. Bu istifaların ardından boşalan koltuklara kimlerin atanacağı merak konusu.

  • Ege Postası
  • 02.06.2020 - 12:50

EGEPOSTASI - Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal koltuğuna oturduktan sonra ilk iş olarak Özel Kalem, Park ve Bahçeler, Temizlik İşleri, Basın, Yayın ve Halkla İlişkiler, Sosyal Yardım, Kültür, Muhtarlık İşleri ve Ruhsat Müdürlerini yerini değiştirmiş ve çok güvendiği ekip arkadaşlarını göreve getirmişti. Ancak Sandal’ı yakın arkadaşları tek tek terk ediyor.

ULAŞ AYDIN GİTTİ

Sandal’ın yerel seçim öncesi ve sonrası birlikte hareket ettiği, en güvendiği isimlerin başında gelen Ulaş Aydın, geçtiğimiz ay Başkan Yardımcılığı görevinden istifa etmişti. Aydın, İzmir Büyükşehir Belediyesi’nde Daire Başkanı olmuştu. Kulislere Aydın’ın Sandal’la yollarını ayırdığı bilgisi düşmüştü.

YAPRAK DÖKÜMÜ SÜRÜYOR!

Aydın’ın ayrılışının ardından yaprak dökümü belediyenin şirketine sıçradı. Sandal’ın yakın çalışma arkadaşları Bayraklı A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Yalçın Erdoğan ve Başkan Yardımcısı Murat Aydın görevlerinden istifa etti. Her iki isimin de geçtiğimiz hafta çalışanlarla vedalaştığı öğrenildi.

AKYEL DE GİTTİ

Öte yandan Başkan Sandal’ın yakın arkadaşı olarak bilinen Belediyespor Kulübü Başkan Yardımcısı Gaffar Akyel’in istifa ettiği öğrenildi. Akyel’in ilçe kongresinden itibaren rahatsızlığı olduğu ve bunu devalarca dile getirmesine rağmen dikkate alınmadığı ve Başkan Sandal ile iplerinin koptuğu iddia edildi.

RAHATSIZLIKLARI GİDERİLMEDİ

Görevlerinden istifa eden isimlerin Sandal’ın yönetim anlayışına tepki gösterdikleri ve dile getirdikleri rahatsızlıkların bir türlü giderilmediği için yol ayrımına geldikleri iddia edildi. İstifa eden isimlerin yerine kimlerin atanacağı ise merak konusu oldu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.