Dolar 32,5004
%0.08
Euro 34,6901
%-0.12
Altın 2.496,860
%0.5
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Bayraklı ve Karabağlar sorgulandı

Bayraklı ve Karabağlar sorgulandı

AK Parti Genel Merkezi son zamanlarda Bayraklı ve Karabağ ilçe teşkilatlarında yaşanan sıkıntı nedeni ile müdahalede bulundu. AK Parti Aydın Milletvekili ve İzmir Koordinatörü Mehmet Erdem İzmir’e gelerek her iki ilçede ilçe başkanları, ana kademe yöneticileri ve belediye meclis üyeleri ile teker teker görüştü.Erdem'in görüştüğü partililere " ilçe yönetiminden memnun musunu? Şikayetiniz nedir'" diye sorduğu öğrenildi.

  • Ege Postası
  • 05.11.2012 - 20:36
SERCAN AVCI/HABER SERVİSİ -AK Parti Genel Merkezi son zamanlarda Bayraklı ve Karabağ ilçe teşkilatlarında yaşanan sıkıntı nedeni ile müdahalede bulundu. AK Parti Aydın Milletvekili ve İzmir Koordinatörü Mehmet Erdem İzmir’e gelerek her iki ilçede ilçe başkanları, ana kademe yöneticileri ve belediye meclis üyeleri ile teker teker görüştü.

AK Parti Aydın Milletvekili ve İzmir Koordinatörü Mehmet Erdem’in İzmir çıkarmasının ana ekseninde Bayraklı olduğu öğrenildi. Tartışma ve kavgalar ile gündemden düşmeyen Bayraklı AK Parti İlçe Başkanlığı’nda İlçe Başkanı Seyitler ile anlaşamayan, İl Yönetim Kurulu Üyeleri İsmail Akdağ, Mesut Demirkaya ve Saliha Tekin’in olduğu toplantıda kavga çıkmış İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Behzat Biler disipline gönderilmişti. Bayraklı’da son kriz ise İlçe Başkanı Erdal Seyitler ile bir türlü yıldızı barışmayan Gençlik Kolları Başkanı Murat Aksakal’ın istifa ettirilmek istenmesi ve ardından görevden alınması olmuştu.
GENEL MERKEZ MÜDAHALE ETTİ
Aksakal’ın görevden alınmasının ardından harekete geçen eski İlçe Başkanı İsmail Sarı’ya yakın yönetici ve meclis üyelerinin Genel Merkeze yoğun bir şikayet trafiği başlattığı ve Genel Merkez’inde gelen şikayetler üzerine harekete geçerek AK Parti Aydın Milletvekili ve İzmir Koordinatörü Mehmet Erdem’i İzmir’e yolladığı öğrenildi.

İLK ÖNCE AKSAKAL İLE GÖRÜŞTÜ
Akşam saatlerinde Bayraklı teşkilatı ile buluşan Erdem’in öncelikle görevden alınan Murat Aksakal ile görüştüğü ve bilgi aldığı Aksakalı’nda Erdem’e, “ İlçe kongresinde Genel Merkezin adayını desteklediğim için beni çalıştırmak istemediler ve görevden aldılar” dediği öğrenildi. Aksakal ile görüşen Erdem’in daha sonra meclis üyeleri ve ana kademe yöneticileri ile tek tek görüştüğü son olarak ta İlçe Başkanı Erdal Seyitler’den ayrıntılı bilgi aldığı öğrenildi. Erdem'in görüştüğü partililere  " ilçe yönetiminden memnun musunu? Şikayetiniz nedir'" diye sorduğu ifade edildi.

İLK DURAĞI KARABAĞLAR OLDU
Bayraklı’dan önce Erdem’in ilk durağı ise Karabağlar oldu. İlçe Başkanı Kadir Uçar’a karşı ilçede oluşan tepkinin nedenlerini sorgulayan Erdem’in meclis üyeleri, ama kademe yöneticileri ile görüştü. AK Parti Aydın Milletvekili ve İzmir Koordinatörü Mehmet Erdem her iki ilçede yaptığı görüşmelerin ardından ayrıntılı bir rapor hazırlayacağı ve Genel Merkez’e sunacağı öğrenildi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.