Dolar 32,3771
%-0.19
Euro 34,7609
%0.06
Altın 2.436,140
%-0.1
Bist-100 9.985,00
%0.7

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Bayraklı standında eğlence dolu anlar

Bayraklı standında eğlence dolu anlar

Bayraklı Belediyesi, İzmir Enternasyonal Fuarı’nda (İEF) düzenlediği birbirinden farklı etkinliklerle damga vuruyor. 3 No’lu holde yer alan standa gelenler, belediye hizmetlerini yakından inceleme fırsatı bulurken, ünlü karikatürist Lütfü Çakın’ın çizdiği karikatürlerle eğlence dolu anlar yaşıyor.

  • Ege Postası
  • 01.09.2015 - 12:14
Ziyaretçiler, siyah-beyaz karikatürlerini çizdirmek için Lütfü Çakın’ın bulunduğu Bayraklı Belediyesi standına gelerek büyük bir heyecan ve merakla karikatürlerinin çizilmesini bekliyor. Canlı portre karikatür performansına büyük ilgi gösteren vatandaşlar, kendilerine hediye edilen karikatürleri çerçeveletip evlerine, iş yerlerine asacaklarını söylüyor.

SOĞUK HEYKEL ATÖLYESİNE BÜYÜK İLGİ
Öte yandan Bayraklı Belediyesi standında her gün farklı bir koreografi sergileyen soğuk heykel atölyesi üyeleri ziyaretçilerden yoğun ilgi görüyor. Son olarak stantta canlı heykelin Türk Bayrağı ile yaptığı gösteri birçok vatandaşın gözlerinin dolmasına neden oldu. Etkinlik çok sayıda vatandaşın hep bir ağızdan 10. yıl marşını söylemesi ile son buldu.  

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.