Dolar 32,3579
%0.13
Euro 34,9930
%-0.21
Altın 2.325,970
%0.24
Bist-100 9,09
%0.12

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Bayraklı parklarıyla daha güzel

Bayraklı parklarıyla daha güzel

Bayraklı Belediyesi, kurulduğu günden itibaren ilçenin dört bir yanında yeni yapılan 38 ve revize edilen 90 park, ilçe halkının rahat nefes alabileceği çağdaş ve modern görünümlü yaşam alanları haline geldi. Hizmetlerinden dolayı Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ'a teşekkür eden vatandaşlar, ilçenin yeni parklarla daha da güzelleştiğini söyledi.

  • Ege Postası
  • 22.07.2014 - 11:43
İZMİR-2009 yılında göreve geldiğinde ilk iş olarak çocuklar için ilçenin parklar ve tüm vatandaşlar için yeni yaşam alanları oluşturmayı hedefleyen Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, ilçenin çeşitli yerlerinde yapılan, yenilenen, oyun grupları değişen parklar ve yeşil alanlarla Bayraklı'nın çehresini değiştiriyor. Bu alanlarda vakit geçiren çocuklar ve velileri de önemli bir ihtiyacın karşılanarak, Bayraklı'nın her geçen gün gelişiminin memnuniyetini yaşıyor.
Hali hazırda bulunan 121 parkın oyun gruplarını yenileyen Bayraklı Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, bugüne kadar 38 yeni park ve 90 da revizyon yaptı. 2010-2014 yılları arasında yaklaşık 16 bin metre kare kauçuk kaplama işlemi gerçekleştiren ekipler, bin 579 adet oturma bankı, 65 piknik masası, bin çöp kovası, 12 kamelya, 30 basket potası, 35 tahterevalli, 35 salıncak, 579 adet açık alan spor aletleri ve 7 adet de mini oyun grubu ile onlarca parkın daha çağdaş ve modern görünüme kazanmasını sağladı.
 


Yeni parklar yapılacak
ilçenin çeşitli yerlerinde yapılan parkların kısa sürede tamamlanarak hizmete sunulduğunu aktaran Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, "Halkımızın nefes alacağı, çocuklarıyla hoş vakit geçireceği dinlenme alanları yaratmak için uğraşıyoruz. İlçemizin her yerindeki parkları yeniliyoruz, olmayan yerlere ihtiyaçlar ve imkanlarımız dahilinde yenilerini yapıyoruz. İzmir'in eski günlerinde olduğu gibi halkın nefes alacağı ve vakit geçireceği alanlar yaratmak üzere çalışmalarımıza devam ediyoruz. Göreve geldiğimiz günden itibaren tüm parklarımızı revize ettik. Uygun alanlar buldukça halkımızın da isteğini göz önünde bulundurarak yeni parklar yapmaya devam edeceğiz" diye konuştu.


 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.