Dolar 32,3289
%0.24
Euro 35,0509
%-0.2
Altın 2.281,720
%0.18
Bist-100 9,00
%2.18

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Bayraklı’nın sanat sokağı genişliyor

Bayraklı’nın sanat sokağı genişliyor

Bayraklı Belediyesi Manavkuyu’daki Kadın Dünyası Merkezi’nin içinde yer alan ressamlar sokağını modernize edilmesi için harekete geçti. Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, “Sanat sokağımızı düzenleyip daha modern bir hale getireceğiz” dedi.

  • Ege Postası
  • 28.12.2014 - 11:05
Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, 25 Kasım Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Günü’nde bir araya geldiği ressamlara verdiği, “Ressamlar sokağını yenileyelim” sözü tuttu.  Manavkuyu’daki Kadın Dünyası Merkezi’nde ressamları ziyaret eden Başkan Karabağ, sanat sokağının büyütülmesi için merkezi yerinde inceledi. Karabağ, yapılması gereken düzenlemelerle ilgili Fen İşleri Müdürlüğü yetkilileri ile görüş alışverişinde bulundu.
 
SERGİLEME VE SATMA İMKANI BULUYORLAR
 
Yapılacak ufak dokunuşlarla tesisin hem ressamlar hem de ziyaret eden vatandaşlar için daha kullanışlı olacağını dile getiren Başkan Karabağ, “Sanatçılarımıza burada yer açtık. Onlar da farklı teknikler uygulayarak yaptıkları eserleri sergileme ve satma imkanı buluyor. Mevcut yerin modernize edilmesi gerekiyor. Üzerimize düşeni kısa sürede yapıp tekrar kullanıma açacağız. Bizim sanata ve sanatçıya olan bakış açımızı herkes biliyor. Desteğim artarak devam edecek” dedi.
 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.