Dolar 32,2368
%-0.12
Euro 35,0821
%-0.01
Altın 2.502,480
%1.47
Bist-100 10.644,00
%3.14

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Bayraklı'nın pazar yerlerinde korona önlemi yok!

Bayraklı'nın pazar yerlerinde korona önlemi yok!

Bayraklı’nın en yoğun yerleşim yerlerinden Yamanlar ve Gümüşpala’da Bayraklı Belediyesi’nin Pazar yerlerinde yaşanan yoğunluğa vatandaşlar sosyal medyadan isyan etti.

  • Ege Postası
  • 20.04.2020 - 15:35

EGEPOSTASI – Koronavirüs pandemisiyle savaşan Türkiye’de zaman zaman pes dedirtecek görüntüler yaşanmaya devam ediyor. Bu görüntülere bir yenisi Bayraklı Belediyesi’nin Pazar yerlerinde yaşandı. Bayraklı’nın nüfus yoğunluğu en yüksek mahallelerinden Yamanlar ve Gümüşpala’da belediyeye ait Pazar yerlerindeki görüntüler pes dedirtti.

Sosyal mesafe kurallarının hiçe sayıldığı görüntülerde, vatandaşların Kemeraltı Çarşısı yoğunluğunda pazar alışverişini yapmaları sosyal medyada tepki topladı. Vatandaşlar belediyeyi göreve çağırdı. Belediye ekiplerinin Pazar yeri denetimlerinin tam olarak yerine getirmediği belirtilirken, giriş ve çıkışlarda maske kontrolünün yapılmadığı ve herhangi bir ateşe ölçümü yapılmadığı öğrenildi. Pek çok belediye Pazar yeri giriş ve çıkışlarına dezenfekte tüneli koyarken, Yamanlar ve Gümüşpala Pazar Yerlerinde önlem bir yana vatandaşlar eldivensiz elleriyle meyve ve sebze seçmesine izin veriliyor ve hiç bir görevli kendilerini uyarmıyor.

PAZARLARDA ZABITA YOK!
İki mahallenin sakinleri koronavirüs pandemi başladığından bu yana pazarlarda zabıta görmediklerini belirken, bugünkü fotoğraflarda da Pazar yeri giriş ve çıkışlarında zabıta kontrolünün olmaması dikkatlerden kaçmadı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.