Dolar 32,3695
%0.16
Euro 34,9596
%-0.3
Altın 2.325,370
%0.21
Bist-100 9,13
%0.5

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Bayraklı’dan 73 dernek ve Sivil toplum örgütünden CHP'ye tam destek

Bayraklı’dan 73 dernek ve Sivil toplum örgütünden CHP'ye tam destek

İzmir dernekler platformu ve Erzurum dernekler federasyonuna bağlı yaklaşık 73 dernek bir araya gelerek CHP’ye destek verdiklerini açıkladı. Bayraklı’da 73 Dernek ve Sivil Toplum Örgütünden

  • Ege Postası
  • 24.05.2015 - 10:25
İZMİR - Seçime günler kala siyasi partilerde hareketlilik devam ederken, Dernekler ve Sivil toplum örgütleri de hangi siyasi partiye destek vereceklerini açıklamaya başladı. Bayraklı Manavkuyu’da kahvaltıda toplanan 73 Dernek ve Sivil toplum örgütleri CHP İzmir İl Başkanı Bedri Sertel ile bir araya gelerek CHP’ye destek verdiklerini açıkladı.  Toplantıya CHP İzmir İl Başkanı Bedri Sertel dışında CHP 2. Bölge Milletvekili adayları Ali Engin, Kamil Okyay Sındır CHP Bayraklı İlçe Başkanı Cemalettin Alper katıldı.  Toplantıda ilk sözü İzmir dernekler platformu ve Erzurum dernekler federasyonu Başkanı Medeni Erdem aldı. Erdem “Ülke koşullarının içinde bulunduğu koşullardan dolayı mecburen siyasetin içinde girmek zorundayız. Bayraklı Belediye Başkanımız Sayın Hasan Karabağ’a bizi CHP ile tanıştırdığı için teşekkür ediyoruz. Hasan Karabağ gibi bir belediye başkanı ile birlikte olmaktan gurur duyuyoruz. Yaptığı çalışmalar ile bizleri her zaman Onur’a etmiş ve değer vermiştir. Çizgisinden hiçbir zaman sapma olmamıştır.   Bundan dolayı bizim CHP ile birlikte olma yolumuzu açmıştır. Kendisine teşekkür ederiz.  

TÜRKİYE’NİN CHP’YE İHTİYACI VAR
Dernek yöneticisi Mehmet Şahin, “ Sivil toplum örgütlenin bir kaçında görev almış bir kişi olarak, sunu ifade etmek istiyorum. Ülkemizin gerçekten refaha kavuşmasını için Cumhuriyet Halk Partisine ihtiyacı var. Bundan önceki seçimlerde herkes “CHP’nin projeleri yok” diyerek eletirdiler de bulunuyordu. Ama şuan da CHP’nin öyle projeleri var ki, herkesin dudakları uçuşuyor. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun açıkladığı projeler Cumhuriyet tarihin hiçbir döneminde böyle projeler açıklanmadı.  Biz Türkiye’de yaşayan vatandaşlar olarak, bu geminin içindeyiz. Bu gemi batacaksak herkes batacak. Bu anlayışı göz önüne bulundurarak, ülkemizin, insanlarımızın hayat standardını yüksek olmasını istiyorsak, bütün vatandaşlarımıza bu projeleri anlatmalıyız. Türkiye’nin Cumhuriyet Halk partisi iktidarına ihtiyacı var. “ dedi.



“VAATLERİMİZİ YAPMAK HARFİYEN NAMUSUMUZ”
İl Başkanı Bedri Sertel ise, “Gördüğüm kadarıyla burada 73 tane Dernek ve sivil toplum örgütü var.  Burada bulunan arkadaşlara teşekkür ederim. Sadece Bayraklı’da değil, diğer bölgelerde de bu arkadaşlardan faydalanmak isterim. Gördüğüm kadarıyla komple bölge derneklerinin burada 81 il var 81 ilin baş temsilcilerinin burada toplantıda Cumhuriyet Halk Partisine destek vermesi beni partimiz adına inanılmaz mutlu etti. Platform Başkanımızın da ifade ettiği gibi Yerel yönetimlerimizin sizleri kazanılmasından önemli katlıkları var.  Onu da Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Başkan iki dönemdir yapıyor.  Onu da gözlemliyorum ve kendisine de teşekkür ediyorum.  Az önce başkanımın da dediği gibi CHP 50 yıldır yapmadığını yaptı. İnsanların cebine, eline ve kalbine dokundu. Türk toplumu bunlardan anlıyor bizler bunlardan anlıyoruz eğer cebimiz doluysa karnımızda, elimizde, beynimizde doyuyor, çocuklarımız da doyuruyoruz bunu keşfettik biraz geç bile olsa keşfettik. 8 Haziranda iktidar olduğumuzda kitapçıklarda yazan, Genel Başkanımız Kılıçdaroğlu’nun söylediği vaatleri harfiyen namusumuz üzerin yemin ediyoruz bu yapacağız.



İKRİDARIN NE FRENİ KALDI NE GAZI
Türkiye cumhuriyetini ilelebet muhafaza etmekle hükümlüyüz, çünkü başka bir cumhuriyet yok fakat şu anki iktidarın yaptıklarıyla devam edilecek olursa yokuş aşağıya gidiyor kamyon ne freni kaldı ne gazı kaldı hiç bir şeyi kalmadı. Kurtuluş savaşından önceki döneme geçiyoruz burada halkımızın da çok akli selim olması lazım. Ben sizleri burada görünce 73 derneğimiz gerçekten çok mutlu oldum. Dedi

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.