Dolar 32,5605
%0.06
Euro 34,9476
%0.34
Altın 2.423,400
%0.01
Bist-100 9.722,00
%0.8

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Bayraklı’da “sürprizler” sürecek!

Bayraklı’da “sürprizler” sürecek!

Bayraklı Belediyesi, Atatürk’ün bizlere armağan ettiği özel günlere sahip çıkarak hem fark yaratıyor hem de kutlamaları okul bahçelerinden çıkartıyor. Başkan Hasan Karabağ açıkladı:

  • Ege Postası
  • 30.05.2015 - 10:18
29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda ve son olarak 19 Mayıs’ta gerçekleştirilen etkinlikler uzun süre hafızalardan silinmeyecek görüntüleri beraberinde getirdi. Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, “Atatürk’ü unutturmayacağız, cumhuriyeti yıktırmayacağız. Bunu herkesin bilmesini istiyoruz. Düzenlediğimiz etkinlikler beklentiyi artırdı. Önümüzdeki bayramlarda sürprizlerimiz olacak” dedi.

Cumhuriyet Bayramı’nın 91. yıl dönümünde Bayraklı Belediyesi tarafından organize edilen etkinlikte ilk olarak farklı yaş gruplarından 1923 cumhuriyet sevdalısı aynı anda zeybek oynadı ardından da yan yana gelerek 1923 yazdı.

ATAM İZİNDEYİZ

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda ise Bayraklı’nın çocukları atalarının izinde olduklarını bir kez daha gösterdi. Smyrna Meydanı’nda düzenlenen etkinlikte 1230 çocuk yan yana gelerek, “Atam İzindeyiz” yazdı. Ortaya uzun yıllar hafızalardan silinmeyecek bir görüntü çıktı.

DENİZDE KANOLARLA

Bayraklı Belediyesi, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nda muhteşem bir etkinlik gerçekleştirdi. 16 profesyonel kanocu denizde yan yana gelerek bu sefer 1919 yazdı. Bu etkinliğin hemen ardından Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün Bandırma Vapuruyla Samsun’a çıkışı canlandırıldı.  Bayraklı Ata’sını coşkuyla karşıladı.

ARKADAŞLARIMIZIN YENİ SÜRPRİZLERİMİZ VAR!

Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, unutturulmak istenen cumhuriyet değerlerine sahip çıktıklarını ve çıkmaya devam edeceklerini belirterek, “29 Ekim’de, 23 Nisan’da ve 19 Mayıs’ta hafızalardan çıkmayacak işlerin altına imza atmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bizler Atatürk’ü unutturmayacağız, cumhuriyeti yıktırmayacağız. Bunu herkesin bilmesini istiyoruz. Gerçekleştirdiğimiz ve ses getiren bu işler beklentiyi de artırdı. Bunun farkındayız. Arkadaşlarımız önümüzdeki bayramlarda da bazı projeler gerçekleştirecektir. Bazı sürprizlerimiz olacak. Bayramlarımızı klasik kutlamalarının dışına çıkarmayı başardık” dedi. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.