Dolar 32,5734
%0.1
Euro 35,0284
%0.57
Altın 2.435,370
%0.5
Bist-100 9.764,00
%0.43

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Bayraklı’da sevgi rüzgarları

Bayraklı’da sevgi rüzgarları

Bayraklı Belediyesi sevgililer günü özel konseri etkinlikleri ile bir kez daha vatandaşlarının karşısına çıktı.

  • Ege Postası
  • 16.02.2013 - 11:45
İZMİR- Tepekule Kongre ve Sergi Merkezi’nde düzenlenen etkinliğe sanatseverlerin ilgisi yoğun oldu. Etkinlik Seba Uğurtan Atölyesi Su Grubu ressamlarının ‘Renklerle aşk’ resim sergisinin açılışı ile başladı. Sergi atölyenin birbirinden yetenekli sanatçılarının aşk temalı eserlerine sahne oldu. Sergi açılışının ardından ise sevgililer günü özel konseri başladı.
Usta Karaduman’ın eserleri seslendirildi.

Şefliğini Dr. Halil Altınköprü’nün yaptığı Bayraklı Belediyesi Türk Sanat Müziği Korosu, konserin ilk bölümünde 9 Ekim 2012 tarihinde kalp krizi sonucu hayatını kaybeden Kanun virtüözü Halil Karaduman’ın bestelerinden oluşan repertuarı seslendirdi. Büyük sanatçının ailesinin de izlediği konserde Karaduman’ın eserleri tek bir ağızdan seslendirildi.


Sanata olan katkısından dolayı teşekkür ederim.

Konserin ikinci bölümünde ise misafir sanatçı Mehsem Özşimşir sahne aldı. Aynı zamanda Halil Karaduman’ın da öğrencisi olan Özşimşir, “Böyle büyük bir ustanın öğrencisi olmaktan her zaman gurur duyacağım. Kaybı bende hala büyük bir yaradır. Bana çok şey kattı” dedi. Özşimşir, Başkan Hasan Karabağ’a sanata olan katkılarından dolayı teşekkür etti.

Unutulmaz bir gece

TRT sanatçısı Özşimşir seslendirdiği birbirinden güzel eserlerle salonu dolduran binlerce vatandaşa unutulmaz bir sevgililer günü konseri verdi. Konserin sonunda Başkan Hasan Karabağ sahneye çıktı. Şeflere ve Özşimşir’e çiçeklerini takdim eden Karabağ, “Bizim büyük bir sevgilimiz var. O da Mustafa Kemal Atatürk. Yaşadığımız süre boyunca da onu sevmeye devam edeceğiz” dedi. Etkinlik 10. Yıl marşı ile son buldu. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.