Dolar 32,3342
%0.26
Euro 35,1125
%-0.03
Altın 2.308,770
%1.37
Bist-100 9,08
%3.1

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Bayraklı’da projelerin bir bitiyor yenisi başlıyor: Bir kültür merkezi daha

Bayraklı’da projelerin bir bitiyor yenisi başlıyor: Bir kültür merkezi daha

Bayraklı Belediyesi 2016’da projelerine hız verdi. Manavkuyu Mahallesi’ne yapılacak çok amaçlı kültür ve spor merkezi projesinden sonra Postacılar Mahallesi’ne de bir kültür merkezi kazandırılması için düğmeye basıldı. Bayraklı’da projelerin bir bitiyor yenisi başlıyor

  • Ege Postası
  • 12.02.2016 - 11:04
Kurulduğu günden beri ilçeye yeni yaşam ve spor alanları kazandıran Bayraklı Belediyesi, Postacılar Mahallesi’ne kültür merkezi yapacak. Yaklaşık 750 metrekare oturma alanına sahip olacak tesis 3 kattan oluşacak. Merkez yaklaşık 2 bin 300 metrekare kapalı alana sahip olacak. Projede bodrum katında 18, dışarıda 19 olmak üzere 37 araçlık otopark alanı da tasarlandı. Zemin ve 1. katlarda idari ofisler, danışma, çay ocağı bulunacak. Zemin katındaki salon 450 metrekare, birinci kattaki salon ise 550 metrekare olacak. Bu salonlar vatandaşların mutlu günlerine de ev sahipliği yapacak.



VATANDAŞLARDAN TALEP GELDİ
Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, vatandaşlardan gelen talepler ve bölgenin ihtiyaçlarına göre projeler ürettiklerini belirterek, “Çok sayıda projemiz var. Bunları birer birer hayata geçiriyoruz. Gümüşpala Mahallemizdeki kültür merkezimizin sonuna geldik. Manavkuyu’da hayata geçireceğimiz dev bir projemiz var. Bayraklı’ya gerçekten çok yakışacak.  Şimdi de Postacılar Mahallemize bir kültür merkezi kazandıracağız. Vatandaşlardan bu yönde bir talep geldi ve hemen değerlendirdik. Çok amaçlı bir merkez olacak. Önümüzdeki günlerde ihalesini gerçekleştireceğiz. Güzel bir tesis olacağına inanıyorum” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.