Dolar 32,2161
%-0.14
Euro 35,0808
%0.28
Altın 2.472,160
%1.06
Bist-100 10.159,00
%-0.15

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Bayraklı'da miniklerin şovu başladı

Bayraklı'da miniklerin şovu başladı

Bayraklı Belediyesi’nin açtığı bale kursunda geleceğin “kuğuları” yetişiyor. Küçük yaştan itibaren dans eğitimi alma fırsatı yakalayan çocukların, bu sayede hem fiziksel hem de zihinsel gelişimine katkı sağlanıyor. Bayraklı'da miniklerin

  • Ege Postası
  • 26.07.2015 - 11:39
İZMİR - Bayraklı Belediyesi açtığı kurslarla dikkat çekiyor. Yeni başlayan bale kursuna 4 ile 18 yaş arası çocuklar ve gençler katılabiliyor. Sayıları 120’yi bulan öğrenciler haftada 2 saat İhsan Alyanak Kültür Merkezi, Mansuroğlu Kadın Dünyası ve 75. Yıl Kültür Merkezi Spor Salonu’nda eğitim görüyor. Çoğunluğunu kızların oluşturduğu balerin adayları hocaları Betül Yangıncı ve Fikret Bayram tarafından temel klasik bale eğitimi alıyor. Bu sayede kursa katılanlar hem vücudunu hem de zihnine disiplin edebiliyor. Görsel güzelliğinin dışında çocukların fiziksel, zihinsel ve ruhsal gelişimlerine büyük fayda sağlayan bir sanat dalı olan bale, klasik müzik eşliğinde gerçekleştiriliyor. Bu durum özellikle çocukların, müzik kulağının gelişmesine de olanak sağlıyor.

GELEN TALEPLERE GÖRE KURS AÇIYORUZ
Balenin büyük bir disiplin gerektirdiğini dile getiren Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, “Bu koşulla birlikte bale eğitimi alan çocuk, öğrendiği disiplini hayatının her alanında uygulamaya başlıyor. Bale eğitimi alan çocuk sağlıklı beslenmeyi öğreniyor, güçlü bir bünye kazanıyor. Balenin çocuklarımıza fizyolojik birçok katkısı bulunduğunu biliyoruz . Burada tam bir klasik bale eğitimi veriliyor. Her yaş grubuna hitap eden kurslarımız var. Gelen taleplere göre farklı kurslar açıyoruz” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.