Dolar 32,5638
%0.27
Euro 34,7543
%0.06
Altın 2.490,660
%0.25
Bist-100 9.525,00
%-0.06

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Bayraklı’da hayatı kolaylaştıran dokunuşlar

Bayraklı’da hayatı kolaylaştıran dokunuşlar

Bayraklı Belediyesi küçük dokunuşlarla vatandaşın hayatını kolaylaştırıyor. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri Onur Mahallesi’nin dik merdivenlerinin kolay kullanılması için korkuluk yapımına başlarken, Adalet Mahallesi’nin ortasından geçen Laka Deresi’nin üzerine yaya köprüsü yapmak için kolları sıvadı. Projeler vatandaşın isteğine göre şekilleniyor

  • Ege Postası
  • 26.04.2015 - 10:47
İZMİR - Bayraklı Belediyesi Onur Mahallesi’nin dik sokaklarında bulunan merdivenlerin daha kolay kullanılabilmesi için korkuluk yapmaya başladı. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri ilk olarak özellikle yaşlı ve çocukların gün içerisinde sıklıkla kullandığı merdivenleri revize ederek işe başladı. Bölgedeki eksiklerini giderildi, ardından tüm merdivenlere demir korkuluk takılması için çalışmalarına başladı.



ALTERNATİF GÜZERGAH
Bayraklı Belediyesi’nin bir diğer halka dokunan projesi de Laka Deresi üzerine kurulacak olan yaya köprüsü. 1643/10 ve 1645/18 sokağı 1586/6’ya bağlayan yaya köprüsü için temeller atıldı. Köprü, Bayraklı Belediyesi’nin kısa süre önce hizmete soktuğu Mustafa Kemal Atatürk Spor Salonu’na ulaşmak isteyen vatandaşlar için alternatif bir güzergah olacak.



PROJELER VATANDAŞIN İSTEĞİNE GÖRE ŞEKİLLENİYOR
Projelerinin vatandaşlarının isteklerine göre şekillendiğini dile getiren Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, “Onur Mahallesi’nin coğrafi yapısı nedeniyle sokakları birbirine bağlayan birçok merdiven bulunuyor. Bu merdivenlerin birçoğu bizim dönemimizde yapıldı. Var olanlar onarıldı. Şimdi korkuluk yaparak daha güvenli hale getiriyoruz. Adalet Mahallesi’ndeki Laka Deresi’nden vatandaşlar yolun karşısına geçmek için uzun bir yol yürüyordu. Bu sorunu da dere üstüne yapılacak yaya köprüsü ile aşacağız. Vatandaşımız istiyor, biz yapıyoruz” dedi. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.