Dolar 32,1770
%-0.15
Euro 34,9288
%-0.03
Altın 2.430,670
%0.5
Bist-100 10.690,00
%0.12

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Bayraklı'da çözüm ekipleri iş başında

Bayraklı'da çözüm ekipleri iş başında

Bayraklı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, ilçe genelinde vatandaşların dilek ve şikayetlerini anında değerlendiriyor. Çözüm ekipleri, sıkıntı yaşanan bölgeye gidip keşif yapıyor ardından da sorunları anında çözüyor. Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, “Belediye olarak vatandaşımıza dokunuyoruz. Bize bildirilen sorunları küçük büyük demeden dikkate alıyor ve çözüyoruz” dedi. Bayraklı'da dilekler anında yerine geliyor

  • Ege Postası
  • 10.03.2015 - 11:13
Bayraklı’da Fen İşleri Müdürlüğü ilçenin farklı noktalarında ekipler halinde çalışma yapıyor. Vatandaşlardan gelen şikayetler ilk olarak yerinde tespit ediliyor. Ardından da belediye için küçük ancak vatandaşlar için önem taşıyan eksiklikler hızlı bir şekilde tamamlanıyor. Belediye ekipleri, Yamanlar Mahallesi’nde 7150 sokağı 7151 sokağa bağlayan dik yamaca merdiven yaptı. 7161/2 sokak üzerinde daha önce yağmur nedeniyle gecekondunun üzerine yıkılan duvarı baştan aşağı yenilendi. 7349 sokakta bulunan belediye tesisi de iç ve dış bakımları yapılması için komple tadilata alındı. Dış cephe boyası yenilendi.


BELEDİYE OLARAK VATANDAŞLARIN YANINDAYIZ 
Bayraklı Belediyesi’ne gün içerisinde birtakım dilek ve şikayetler geldiğini ekiplerin de bu istekleri önem ve aciliyetine göre sıraya koyduğunu dile getiren Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, “Bazen yolda açılan bir çukuru kapatmak, bazen su biriken bir bölgeyi onarmak, merdiven yapmak veya bir yeri boyamak vatandaşımızın belediyeyi yanlarında hissetmesini sağlıyor. Bunlar bizim için küçük bir dokunuş olsa da zaman zaman vatandaşlarımız için büyük bir iş haline geliyor. Ekiplerimizi vatandaşlarımızın isteklerine göre yönlendirmeye, 7/24 çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.