Dolar 32,2549
%-0.07
Euro 34,8096
%-0.04
Altın 2.424,270
%-0.03
Bist-100 10.056,00
%-1.59

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Bayraklı Belediyespor bir rekor daha kırdı

Bayraklı Belediyespor bir rekor daha kırdı

Bayraklı Belediyespor, Aydın Adnan Menderes Stadyumu Yan Sahası'nda oynanan U- 17 Türkiye Şampiyonası birinci etap karşılaşmalarının şampiyonu oldu.

  • Ege Postası
  • 07.04.2014 - 10:36
İZMİR- Bayraklı Belediyespor Türkiye Şampiyonası'nda İzmir'i temsil eden beş takımdan biri olarak Aydın'da mücadele etti. Oynadığı üç karşılaşmada yenilgi yüzü göremeyen Bayraklı Belediyespor, bir üst tura çıkarak büyük başarı elde etti. Kura sonucu oluşan Aydın B Grubunda  Yeni Milasspor'la 1-1 berabere kalan Kırmızı Beyazlılar, Salihli Belediyespor'u 2-0 yenmeyi başardı ve grubu şampiyon tamamladı.
 
U - 17 Türkiye Şampiyonası’nda Aydın A  grubunda mücadele gösteren  ve yenilgi yüzü görmeyen Buca Gençlerbirliği Spor Kulübü, B grubunun şampiyonu Bayraklı Belediyespor'la  final oynadı. Aydın Adnan Menderes 2. nolu yan sahasında oynanan karşılaşmada Bayraklı Belediyespor 10 kişi kaldığı maçta rakibini 3-2 yenerek bir üst tura çıktı.
 
Tarihinde ilk kez Türkiye Şampiyonası'nda mücadele eden Bayraklı Belediyespor U- 17 Futbol Takımı   kalitesini şampiyonada gösterdi. Bayraklı Belediyespor, Aydın grubunu şampiyon tamamladı ve  Türkiye'de ilk 22 takımdan biri olarak İzmir'i temsil eden tek takım oldu.
 
Bayraklı Belediyespor, Buca Gençlerbirliğispor'u  3-2 mağlup ederek, Türkiye Şampiyonu birinci etap şampiyonluğunu ilan etmesi Bayraklı'da  Kırmızı Beyazlı taraftarlar tarafından coşkuyla kutlandı. Maçtan sonra sevince boğulan futbolcular galibiyeti teknik ekiple ve aileleriyle paylaştı.  Maçın sonunda Taraftarlar sahaya indi. Taraftarlarla  doyasıya şampiyonluğu  kutlayan  Futbolcular,  mutluluk gözyaşı döktü .
 
Futbol Takımın antrenörü olan Necdet Çağlar Cıvkın maçtan sonra şöyle konuştu, '' Bugün büyük bir başarı yakaladık. Sezon başından beri yenilgi yüzü görmüyoruz. Her geçen gün daha hırslı ve istekli oynayarak maçlarımızı kazanıyoruz. İzmir'i Türkiye'de temsil etmek bizi onurlandırıyor. Bu büyük başarımızı Bayraklı Belediye Başkanımız Sayın Hasan Karabağ'a armağan ediyoruz.'' dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.