Dolar 32,5966
%0.38
Euro 34,7499
%0.05
Altın 2.496,750
%0.49
Bist-100 9.525,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Bayraklı Belediyesi fark yaratıyor

Bayraklı Belediyesi fark yaratıyor

Bayraklı Belediyesi vatandaşlarına sağladığı ücretsiz kurslarıyla da fark yaratıyor. Sonbahara girilmesiyle birlikte kurslar yenilendi. Yenilenen ve gelişen 30 farklı kurs için kayıtlar başladı. Bayraklı Belediyesi fark yaratıyor

  • Ege Postası
  • 04.10.2015 - 11:45
Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü bilgisayar, çocuk bilgisayar, İngilizce (3.4.5.6.7.8 sınıf), kadın giysileri dikimi, giyim, bağlama, takı tasarım kursu, kuaförlük, okuma yazma, ileri okuryazarlık, elde kurdele işi, yağlı boya resim, cilt bakımı, aile eğitimi (3-6 yaş arası), dekoratif ahşap süsleme, hazır gereçlerle yapılan nakışlar, alüminyum kabartma, çeyiz ürünleri hazırlama, banyo takımları dikimi, tığ oyası, el nakışları, kırkyama, ev tekstili, keçe nakışı, makine nakışı, ev tekstil, elde Maraş işi, step-aerobik, elde Türk işlemeleri, elde çin iğnesi için ücretsiz kurs açacak. Kurslar Bayraklı Belediyesi semt ve kültür merkezlerinde verilecek.


Kültür ve Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü ise satranç, gitar, resim, karikatür, tiyatro (çocuk, yetişkin, engelliler) Türk Sanat Müziği Korosu, Türk Halk Müziği korosu, Çocuk korosu, halk oyunları, drama dalında kurs açacak.


ÜCRETSİZ KURSLARIMIZA BEKLİYORUZ
İki ayrı müdürlük ile toplamda 30 farklı ücretsiz kurs açtıklarını belirten Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, ”Bu kurslardan en çok kadınlarımız faydalanıyor. Semt merkezlerinde evlerindeki huzuru onlara sağlıyoruz. Onlar da yeteneklerini istedikleri kursa katılarak gösteriyor.  Kurslarımıza tüm halkımız davetlidir” dedi.  

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.