Dolar 32,5719
%0.26
Euro 34,9905
%0.05
Altın 2.459,320
%0.95
Bist-100 9.883,00
%1.71

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Bayır pazarda koalisyonun nabzını tuttu

Bayır pazarda koalisyonun nabzını tuttu

CHP İzmir Milletvekili Tacettin Bayır, Çeşme pazarında esnaf ve alışveriş yapan vatandaşlarla sohbet etti. AK Parti ile CHP'nin koalisyon görüşmeleri sürerken vatandaşın nabzını tutan Bayır, “Seçimden sonra 'Sakın AKP ile koalisyon kurmayın' diyenler daha sonra 'kurun' baskısı yaptı. Şimdi terör olaylarının artmasıyla vatandaşlar, 'Biz kurmayalım MHP kursun' demeye başladı" dedi.

  • Ege Postası
  • 28.07.2015 - 10:24
CHP İzmir Milletvekili Tacettin Bayır, Çeşme pazarında koalisyon nabzı tuttu. Bayır, AK Parti'nin koalisyon kurma konusunda çok samimi olduğunu düşünmediğini belirterek, "Siz samimi misiniz' derseniz, evet. Biz kendi kurallarımız çerçevesinde, Türkiye'nin içinde bulunduğu ekonomik açmazdan çıkması adına, Türkiye'yi bir kaosa sürüklememek adına önce parti değil, önce vatan diyoruz. Gerekirse elimizi taşın altına koymaktan da çekinmeyiz" dedi. Bayır, Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun koalisyon görüşmeleri sürerken partisinin il başkanlarına telefon açıp, "Seçime hazır olun" talimatı vermesini doğru bulmadığını belirten Bayır, şöyle konuştu: 



"AKP istekli mi, değil m? Ben bunu anlamış değilim. İstekliyse, 'Bu koalisyon mutlaka yapılmalı' diyorlarsa, neden il örgütlerine böyle bir yazı yazma gereği duyuyorla? Ben, işin doğrusu koalisyon konusunda çok samimi olduklarını düşünmüyorum. Herhalde Türk toplumunda şöyle bir algı yaratarak; 'Bunlar zaten CHP'li. Hep muhalefet. Bunlar ellerini taşın altına koymazlar. Bunlar muhtemelen bizim yapmak istediğimiz koalisyonu bozacaklardır' gibi bir algıyı yaratmanın zeminini oluşturduklarını hissediyorum. Vatandaşın görüşü de sürekli değişiyor. Seçimden sonra 'Sakın AKP ile koalisyon kurmayın' diyenler dana sonra 'kurun' baskısı yaptı. Şimdi terör olaylarının artmasıyla vatandaş, 'Biz kurmayalım MHP kursun' demeye başladı."

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.