Dolar 32,5995
%0.38
Euro 34,7997
%0.19
Altın 2.505,390
%0.84
Bist-100 9.431,00
%-0.98

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Bayır, Çeşme Kadın Kolları ile buluştu

Bayır, Çeşme Kadın Kolları ile buluştu

CHP İzmir 1.Bölge Milletvekili Aday Adayı Tacettin Bayır, CHP Çeşme Kadın Kolları’nın düzenlediği ‘’Birlik ve Dayanışma Kahvaltısına’’ katıldı. Bayır: iktidara kadınlarımız taşıyacak

  • Ege Postası
  • 28.02.2015 - 10:14
Çok sayıda partilinin ve Aday Adaylarının geldiği kahvaltıda konuşan Kadın Kolları Başkanı Günseli Karakurt Saatli, 4 ay sonra seçime gireceğiz. Düzenlediğimiz bu kahvaltı; Laik, Demokratik, tam bağımsız Türkiye Cumhuriyeti’nin devamı için çok büyük önem ve anlam içerdiğini düşünüyorum.  Bugünün diğer bir anlamı da, aramızda birçok değerli aday adayı arkadaşımızın aramızda olmasıdır. Bir şölen  havasında geçmesini dilediğim kahvaltımızın, CHP’ne, iktidar getirecek bir başlangıç olmasını diliyorum.’’
 
Bayır, yarışa katılan tüm aday adayı arkadaşlarımıza başarılar diliyorum. Bütün arkadaşlarımızın CHP iktidara yönelik çalışmalarını başarıyla yürüteceğine gerçek anlamda inanıyorum. CHP’yi iktidara kadınlarımız taşıyacak. Örgütümüzün kantarı doğru tartar. 10.sırada da çıksam, 1.sıradaymışım gibi çalışacağımdan kimsenin şüphesi olmasın.

Çeşme İlçe Başkanlığı’na geçen Bayır, burada Başkan Ekrem Oran ve yöneticilerle buluştu. Başkan Oran, 20 senedir Çeşme ve Alaçatı’da sürdürdüğümüz iktidarımızı, 7 Haziran’da Ankara’ya taşımak istiyoruz. 1999’dan bu yana önseçim yapılmadı. 1 ay sonra yapılacak önseçimlerde, ne kadar demokratik olduğumuzu göstermek için bunu sandığa yansıtmalıyız. Yıllarını CHP’ye adamış olan İl eski başkanımıza teşekkür ediyor, emeğinin karşılığını almasını diliyor ve yolu açık olsun diyorum.

Artık düzeni karanlık ellerden, önü açık, aydınlık, laik, çağdaş, ATATÜRK İlke ve İnkilapları’na bağlı düzene geçirme zamanımız geldi. Bu saltanata son vermenin zamanı geldi,  diyen Bayır, buradan Kuruçeşme Spor Kulubü’nün yemeğine katılmak için Buca’ya geçti. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.