Dolar 32,3397
%0.28
Euro 35,1220
%0
Altın 2.312,910
%1.55
Bist-100 9,08
%3.1

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Bayındır'ın bomba önerisine, Boztuğ'dan manidar mesaj

Bayındır'ın bomba önerisine, Boztuğ'dan manidar mesaj

AK Parti'nin İzmir’de 2’nci Bölge 6’ncı sıradan aday gösterdiği Dr. Mehmet Bayındır’dan bomba öneri gelmişti. 1'nci sıra adayı İbrahim Turhan dışındaki 2,3,4,5 ve 6'ıncı sıradaki adaylar için temayül önerisinde bulunan Bayındır, "En düşük oyu kim alıyorsa o isim istifa etsin. Sıra yeniden şekillensin” demişti. AK Parti'nin İzmir 2. Bölge 5. sıra milletvekili adayı Prof. Dr. Durmuş Boztuğ, Bayındır'ın önerisi için "Genel merkez bizim hakkımızda hangi tasarrufta bulunmuşsa, öper başımıza koyarız. Çünkü bizim AK Parti'den öğrendiğimiz siyasi etik, edep-erkan bunu gerektirir" dedi. Bayındır'ın bomba önerisine

  • Ege Postası
  • 19.04.2015 - 08:22
EDA EBRU NANECİ / HABER SERVİSİ - Aday listeleri açıklandıktan sonra sırasından memnun olmayan AK Parti'nin İzmir’de 2’nci Bölge 6’ncı sıradan aday gösterdiği Yeşilyurt Eğitim ve Araştırma Hastanesi eski Başhekimi Dr. Mehmet Bayındır'ın 1'nci sıra adayı İbrahim Turhan dışındaki 2,3,4,5 ve 6'ıncı sıradaki adaylar için bulunduğu temayül önerisi gündeme oturmuştu. AK Parti'nin İzmir 2. Bölge 5. sıra milletvekili adayı eski Tunceli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Durmuş Boztuğ, Bayındır'ın çıkışı değerlendirdi. Bayındır'a adeta mesaj gönderen Boztuğ, "Genel merkezimizdeki büyüklerimizin verdiği kararlara saygı duyarız. Onlar bizim hakkımızda hangi tasarrufta bulunmuşlarsa öper başımıza koyarız. Çünkü bizim AK Parti'den öğrendiğimiz siyasi etik, edep-erkan bunu gerektirir" sözleriyle yanıt verdi. 

"AK Parti İzmir’de sıra sancısı: Adaydan bomba çıkış!"HABER İÇİN TIKLAYINIZ

"İLLA SEÇİLEYİM, İLLA O KOLTUĞA OTURAYIM..."
Genel merkezin aldığı kararlara saygı duyduğunu belirten Boztuğ, AK Parti'nin bir hizmet partisi olduğunu ve partiden öğrendiği siyasi etik ve edep kurallarını hatırlatarak, "AK Parti bir hizmet partisidir. Biz oy alalım, oy almayalım. Ben kendi adıma; meclise gireyim, milletvekili olayım ya da olmayayım önemli değil benim asıl amacım Yeni Türkiye'nin kurulmasında ülkemizin tüm sosyokültürel farklılıklarının bir barış ve uzlaşma içerisinde AK Parti şemsiyesi altında, birbirine saygı, sevgi ve muhabbet duymanın aracısı olmak, bunu sağlamak. Yoksa benim amacım ya da başka bir arkadaşın amacı, illa seçileyim, illa o koltuğa, meclise oturayım değil. Biz hizmet hareketiyiz. Genel merkezimizdeki büyüklerimizin verdiği kararlara saygı duyarız. Onlar bizim hakkımızda hangi tasarrufta bulunmuşlarsa öper başımıza koyarız. Çünkü bizim AK Parti'den öğrendiğimiz siyasi etik, edep-erkan bunu gerektirir" diye konuştu. 

"BU SÖZLER ANCAK KENDİ FİKRİ"
Bayındır'ın düşüncelerine saygı duyduğuna dikkat çeken Boztuğ, "Aday arkadaşımız Bayındır'ın kendi düşünceleridir. Şuanda AK Parti'nin İzmir 2'nci Bölge 5'inci sıra adayıyım. Bu genel merkezimizin bir tasarrufudur. Geçici aday listeleri de Yüksek Seçim Kurulu tarafından bu şekilde ilan edilmiştir. 24 Nisan sonrasında kesinleşmiş aday listeleri yayınlanacaktır. Şuanda Sayın Mehmet Bayındır arkadaşımızın bu sözlerinin ancak kendi fikri olduğunu söyleyebilirim. Başka herhangi bir yorumda bulunmam" dedi.  

"GENEL MERKEZ BENİ BİR YERE KOYMUŞSA..." 
Böyle bir açıklamayla ilgili olarak doğru ya da yanlış diye bir yorum yapamayacağını vurgulayan Boztuğ, "Benim düşüncem şudur; AK Parti Genel Merkezi var. Genel merkez beni bir yere koymuşsa, öper başıma koyarım... Herkese başarılar" şeklinde konuştu. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.