Dolar 32,3778
%-0.18
Euro 34,7353
%-0.02
Altın 2.434,720
%-0.16
Bist-100 10.056,00
%1.41

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Batur'dan meslek odası turları

Batur'dan meslek odası turları

Narlıdere Belediye Başkanı ve İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Abdül Batur, adaylık sürecinde meslek birlikleri ve oda ziyaretlerini sürdürüyor.

  • Ege Postası
  • 08.12.2018 - 12:10

İlk ziyareti İzmir Eczacı Odası'na gerçekleştiren Başkan Batur,  oda başkanı Tuncay Sayılkan ve yönetimine İzmir ile ilgili projeleri ve yapmayı düşündüğü çalışmaları aktarırken oda başkanı ve yönetiminin görüşlerini aldı. Başkan Batur “Dört dönem boyunca Narlıdere’de yapılan tüm çalışmaları sivil toplu kuruluşlarımız, muhtarlarımız, hemşehri dernek ve odalarımız ile işbirliği içinde yürüterek gerçekleştirdik. Böyle olunca aynı bugün Narlıdere’de olduğu gibi uyum ve barış hakim oluyor. Ortak akıl ile yola çıkan çalışmaları herkes sahipleniyor. Bizim için sizlerin görüşleri ve düşünceleri çok önemli. Eğer hizmet bayrağı bana verilirse aynı anlayış ve uyumu sizlerle sürdürmekten büyük mutluluk duyacağım. Ben İzmir’i seviyorum, çalışmalarıma ve projelerime güveniyorum. İzmir’i daha üst noktalara taşımak için göreve başlamaya hazırım. İzmir Eczacı Odası Başkanı Tuncay Sayılkan ve yönetiminin misafirperverliklerinden ve İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığı aday adaylığı sürecimizdeki başarı dileklerinden dolayı çok teşekkür ediyorum ” dedi.

Yürekten başarılar diliyoruz

İzmir Eczacı Odası Başkanı Tuncay Sayılkan ziyaret sırasında yaptığı konuşmada “Narlıdere'nin başarılı Belediye Başkanı sayın Abdül Batur'un ziyaretinden dolayı çok memnun olduk. Ülke gündemini ve yaklaşan yerel seçim süreçlerini konuştuk. Her zaman ve her koşulda yanımızda olan "Eczacı ailemizin Belediye Başkanı"na İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığı yolunda yürekten başarılar diliyoruz. Yolu açık, şansı bol olsun” dedi.

Başkan Batur İzmir İnşaat Mühendisleri Odasını ziyaret etti

Geleceği birlikte şekillendirelim

Narlıdere Belediye Başkanı ve İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Abdül Batur, ikinci oda ziyaretini İzmir İnşaat Mühendisleri Odasına gerçekleştirdi. Batur, oda başkanı Gürkan Erdoğan ve yönetimine, İzmir’in geleceği için alınacak kararlarda meslek odalarının çok önemli rol oynadığını ifade etti. Batur, "İzmir’in geleceğine dair işleri gerçekleştirirken, değişik meslek guruplarının, odalarının düşünce ve fikirlerini almak çok önemli. Özellikle çarpık kentleşmenin ortadan kalkması ve ihtiyacı karşılarken örnek alınacak bir İzmir’i planlamak çok daha önemli. Bu anlamda sizler gibi meslek odalarının ortaya koyacağı plan ve düşünceler bizlere de  yol gösterecektir. Bu konuda birlikte güzel işlere imza atacağımıza inanıyorum. Birlikte yaşadığımız İzmir’in geleceğini birlikte şekillendirelim. Ben göreve hazırım” dedi.

İşbirliği çok önemli

Başkan Batur ile İzmir ile ilgili görüşlerini paylaşan İzmir İnşaat Mühendisleri Odası Başkanı Gürkan Erdoğan ve yönetimi, İzmir için hep birlikte, fikirlerin paylaşarak hareket edilmesinin önemine dikkat çekti.  Narlıdere Belediye Başkanı ve İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Abdül Batur’un İzmir'e yönelik projelerini dinleyen Erdoğan ‘İşbirliği, İzmir’in geleceği için çok önemli. Sağlıklı bir şehirleşme için son derece gereklidir. Çıktığınız yolda başarılar diliyorum” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.