Dolar 32,3262
%0.23
Euro 35,1129
%-0.02
Altın 2.305,870
%1.24
Bist-100 9,08
%3.1

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Başkanı Atila:'İnovasyon olmazsa olmazımız'

Başkanı Atila:"İnovasyon olmazsa olmazımız"

Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, Ege Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü'nün düzenlediği, "Ege İnovasyon Çalıştayı ve İnovasyon Yönetim Semineri"nde konuştu. Başkan Atila, ortak akıl ve üniversitelerle işbirliği çerçevesinde yenilikçi fikirlere büyük önem verdiklerini söyledi

  • Ege Postası
  • 21.09.2014 - 10:00
İZMİR- Ege Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü'nün düzenlediği, "Ege İnovasyon Çalıştayı ve İnovasyon Yönetim Semineri" İnciraltı'ndaki Özdilek Otel'de yapıldı. 2 gün süren organizasyonda, inovasyon kavramı ve boyutları tartışıldı.
 
Yurt dışından akademisyenlerin de katıldığı toplantıda Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila da bir konuşma yaptı. Üniversiteleri kendilerine rehberlik eden hazineler olarak gördüklerini söyleyen Başkan Atila, "Önümüzdeki günlerde 60. kuruluş yılını, birlikte coşkuyla kutlayacağımız Ege Üniversitesi, ortak sevdamız olan Bornovamızın en önemli değerlerinden. Bu anlamda Bornova Belediyesi olarak stratejik planımızı Ege Üniversitesi ile birlikte yaptık" dedi.
 

Üniversitelerle işbirliği çerçevesinde inovasyona büyük önem verdiklerine dikkat çeken Başkan Olgun Atila, " Ortak akılla ve katılımcı yönetim anlayışımızla sizlerle çeşitli projeler geliştiriyoruz. Önümüzdeki beş yılda bünyemizdeki 29 müdürlükten de bu konuda çalışmalar yapmasını ve projeler üretmesini istedik. İnovasyon bizim olmazsa olmazımız" diye konuştu.
 
"İnovasyon yeniden tanımlanmalı ve anlaşılmalı" diyen Ege Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Jülide Kesken ise üniversitelerin inovasyon ekosistemi içerisinde belirleyici rol almaları gerektiğini söyledi.
Aynı zamanda Bornova Kent Konseyi Başkanı da olan Pof. Dr. Jülide Kesken, "Ege Üniversitesi olarak inovasyon ekosisteminde söz sahibi olmak durumundayız ve bunun için çalışıyoruz. Bu anlamda Bornova Belediyesi’nin stratejik planını da birlikte hazırladık. Başkan Olgun Atila, bir yerel yönetim stratejik planına tasarım ve inovasyonu koyarak fark yarattı" dedi. Toplantıda Ege Üniversitesi Rektör Yardımcısı Yeşim Kirazlı, Ege Üniversitesi'ni tanıtan bir konuşma yaptı.
 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.