Dolar 32,5614
%0.07
Euro 34,9964
%0.48
Altın 2.425,810
%0.11
Bist-100 9.722,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Başkandan esnafa ‘ruhsat’ ziyareti

Başkandan esnafa ‘ruhsat’ ziyareti

Selçuk esnafıyla sık sık beraber olmaya ve yaşadıkları sıkıntılara çözüm sunma noktasında kararlılık gösteren Selçuk Belediye Başkanı Zeynel Bakıcı, yeni uygulamasıyla deyim yerindeyse ezber bozdu.

  • Ege Postası
  • 30.01.2015 - 10:47
İZMİR - Esnafın belediyeden alması gereken ‘iş yeri çalıştırma ruhsatı’nı, iş yeri sahiplerine bizzat götüren Bakıcı, bol kazanç dileyerek ruhsatları teslim etti. İş yeri sahipleri bir anda karşılarında gördükleri Başkan Bakıcı’nın ruhsat baskını! karşısında şaşkınlıklarını gizleyemezken, ruhsatı başkanın elinden ve iş yerlerinde almaktan memnuniyet duyduklarını söyledi. Ruhsat teslimi sırasında bereketli kazanç dileklerini ileten Bakıcı, iş yerlerine asmak üzere Atatürk posteri de hediye etti.



Başkandan ruhsat baskını!

Selçuk Belediye Başkanı Zeynel Bakıcı iş yerlerini yeni açan iş yeri sahiplerine ruhsat baskını yaptı! Ruhsatlarını belediyeden almaya gidecek olan iş yeri sahipleri, kapılarına gelen Selçuk Belediye Başkanı Zeynel Bakıcı’yı karşılarında görünce şaşkınlık yaşadı. Kemal Okumuş’a ait erkek kuaförü, Erdoğan Olcay Türken’e ait sandviç ve büfe işletmesi ve Ali Can’a ait döner salonuna giren Başkan Bakıcı, ziyaretin sebebini açıkladığında şaşkınlık sevince dönüştü. İş yeri sahiplerine çalışma ruhsatlarını bizzat teslim eden Başkan Bakıcı, hayırlı, uğurlu ve bereketli olsun dileklerinde bulundu. Bakıcı, “Bundan böyle Belediye Başkanı olmak üzere diğer yetkililerimiz ile birlikte iş yeri açma ruhsatını esnafa, iş yerine gelerek teslim edeceğiz. Esnafımız başımızın tacı. Selçuk’ta yaşayan ve dışarıdan gelenlere hizmet eden esnafımız bizim için her zaman dile getirdiğim gibi çok önemli” dedi.

Hizmet ayağımıza geldi

Selçuk Belediye Başkanı Zeynel Bakıcı’nın başlattığı bu uygulamadan son derece memnun olduklarını kaydeden iş yeri sahiplerinden Ali Can, “Başkanımız bizi çok şaşırttı. İlk kez böyle bir uygulama ile karşılaşıyorum. Daha önce böyle bir şey hiç duymadım. Belediye Başkanı ayağımıza hizmet getirdi. Kendisine çok teşekkür ediyoruz. Bilinçli bir esnaf olarak hem hijyen kurallarına uygun, hem kaliteden ödün vermemekle beraber halkımızın beklentilerini karşılayacak şekilde Selçuk’ta hizmet vermeye çalışacağız” diye konuştu.



Çocuklar Başkanı yolda yakaladı

Esnafa ruhsat teslimi ziyaretleri sırasında Selçuk’ta patent, kay kay ve bisiklet pisti olması yönünde imza kampanyası başlatan çocuk grubuyla karşılaşan Başkan Bakıcı, bir süre sohbet etti. Belediyenin bu konuda bir çalışması olduğunu, yeni yapılacak olan kütüphanenin yanına trafik kurallarını öğrenme konusunda bir eğitim tesisi oluşturulacağını anlatan Bakıcı, bu çalışma kapsamında patent, kay kay ve bisiklet pisti de yapılabileceğini de belirterek kampanyanın dikkate alınacağını söyledi. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.