Dolar 32,5801
%0.32
Euro 34,7772
%0.13
Altın 2.509,780
%1.02
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Başkan  işçi dayanışması

Başkan işçi dayanışması

Başkan Tartan Gürçeşme Temizlik İşleri Müdürlüğü’nde işçilerle yemek yedi. Zaman zaman belediye çalışanlarıyla bir araya gelip, sorunlarını dinleyen Konak Belediye Başkanı Dr. Hakan Tartan bu kez de Gürçeşme Temizlik İşleri Müdürlüğü’nde çalışan işçilerle öğle yemeği yedi. Mönüde; tavuk döner, pilav, tatlı ve ayran vardı.

  • Ege Postası
  • 05.10.2012 - 10:10

İZMİR-Heyecan, sevgi, şevk ve güler yüzle Başkan Tartan’ı karşılayan işçiler karşısında duygulanan Başkan Tartan, sıcak ve içten karşılama için teşekkür ederek, Konak Belediyesi çalışanlarının büyük bir aile olduğunu söyledi. Tartan, “30 yıldır siyasetin içindeyim ve benim 30 yıldır özüm sözüm birdir. Siyaset yapılacaksa böyle yapılmalı” dedi. Tartan sözlerine şöyle devam etti:

“Bize şikayet etmek yakışmaz. Halk bizden eleştiri, şikayet değil, iş bekler. Ben de göreve geldiğimden beri sizler için en iyi şartları oluşturmaya gayret ediyorum. 4 yılda işçilerimize en büyük zammı biz yapmakla kalmadık memurlarımızı da sendikalı yaptık. Övündüğümüz nokta bunları yapmak değil, diğer belediyelere örnek olmak. Seçime kadar işçi, emekçi ve sendika çalışanları el ele vereceğiz. İnsanlar sadece yaptıklarıyla değil, yapacaklarıyla da topluma örnek olmalı, umut aşılamalı. Ben halkın olduğu her yerde olurum. Ben de bir halkın bir de yüreğimin götürdüğü yerde olacağım. İddiamız; çağdaşlığı, laikliği, Atatürkçülüğü en ileri noktaya taşımak.”

Vefa ve minnet duygularını her zaman önemsediğini dile getiren Başkan Tartan, işçiler için çalışma şartlarının çıtasını yükseltmek için elinden geleni yaptığını söyledi. Başkan Tartan, her zaman Konak Belediyesi’ne yakışır özverili çalışmaları ve destekleri için işçilere teşekkür etti.

Konuşmasıyla büyük takdir toplayan Başkan Tartan’ı ayakta alkışlayan işçiler, “Biz de her zaman sizin olduğunuz yerdeyiz. Biz de sizinle el eleyiz” mesajı verdiler.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.