Dolar 32,2385
%-0.01
Euro 34,7827
%-0.05
Altın 2.453,650
%0.87
Bist-100 10.320,00
%0.5

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Başkan eşleri Narlıdere'de buluştu

Başkan eşleri Narlıdere'de buluştu

2017 yılının son başkan eşleri buluşması Narlıdere'de gerçekleştirildi. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'nun eşi Türkegül Kocaoğlu önderliği ve Narlıdere Belediye Başkanı'nın eşi Ferah Batur'un ev sahipliğinde gerçekleşen yılın son buluşmasına ilçe belediye başkanı eşleri yoğun ilgi gösterdi.

  • Ege Postası
  • 18.12.2017 - 15:33

İzmir'in belediye başkan eşleri yılın son buluşmasında Narlıdere'de öğle yemeğinde bir araya geldi. Buluşmaya İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'nun eşi Türkegül Kocaoğlu başta olmak üzere ev sahibi Narlıdere Belediye Başkanı'nın eşi Ferah Batur, Bergama Belediye Başkanı'nın eşi Meltem Gönenç, Beydağ Belediye Başkanı'nın eşi Halide Şentürk, Çiğli Belediye Başkanı'nın eşi Ergül Arslan, Foça Belediye Başkanı'nın eşi Derya Demirağ, Güzelbahçe Belediye Başkanı'nın eşi Nilüfer İnce, Karaburun Belediye Başkanı'nın eşi Havva Çakır, Karabağlar Belediye Başkanı'nın eşi Figen Selvitopu, Karşıyaka Belediye Başkanı'nın eşi Zehra Akpınar, Menderes Belediye Başkanı'nın eşi Esra Soylu, Ödemiş Belediye Başkanı'nın eşi Nevin Badem, Selçuk Belediye Başkanı'nın eşi Ayşen Bakıcı, Tire Belediye Başkanı'nın eşi Yüksel Çiçek, Torbalı Belediye Başkanı'nın eşi Arzu Görmez ile CHP İzmir eski Milletvekili Türkan Miçooğulları ile Narlıdere Belediye Meclis üyesi Nurhayat Kaya katıldı.

Türkegül Kocaoğlu 2017 yılının kısa bir değerlendirmesini yaparak başkan eşleri ile 2018 yılında yapılacak çalışmaları görüştü. Narlıdere buluşmasında Türkegül Kocaoğlu ve Ferah Batur ayrıca geçtiğimiz haftalarda silahlı bir saldırıya uğrayan ve bacağından yaralanan Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce'nin eşi Nilüfer İnce'ye bir kez daha geçmiş olsun dileklerini ileterek olaydan duydukları üzüntüyü dile getirdiler.

Görüşmelerin ardından başkan eşleri, yılın son buluşmasında kısa bir Narlıdere turu atarak Narlıdere Belediyesi'nin İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin destekleri ile hayata geçirdiği Yaşar Kemal Kültür ve Sanat Vadisi tesisleri ziyaret etti. Başkan eşleri geçen yılki buluşmada henüz yapım aşamasındayken gezdikleri tesisleri bu yıl faal halde gördü. Manzarası, kafeterya ve restorantı ile tüm İzmir'i ağırlayan tesisleri beğenen başkan eşleri anı fotoğrafı çektirdiler. 2017 yılının son başkan eşleri ağırlamasını gerçekleştiren ev sahibi Ferah Batur ile Türkegül Kocaoğlu misafirlerine yeni yılda aileleri ve sevdikleri ile birlikte mutlu, sağlıklı ve huzurlu bir yıl geçirmeleri dilerken Narlıdereli kadınların el emekleri ile hazırlanan bir yeni yıl sepeti armağan etti. 

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.