Dolar 32,2432
%-0.04
Euro 34,6702
%-0.12
Altın 2.404,170
%0.16
Bist-100 10.248,00
%-0.86

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Başkan'dan işitme engelli kız öğrencilere ziyaret

Başkan'dan işitme engelli kız öğrencilere ziyaret

İzmir'in Kınık İlçesi Belediye Başkanı Sadık Doğruer, beraberindeki bir grup protokol üyesiyle Mert Öztüre İşitme Engelliler Kız Lisesi'nde yatılı olarak eğitim gören öğrencileri ziyaret edip, birlikte akşam yemeği yedi.

  • Ege Postası
  • 02.11.2016 - 11:44

AK Parti'li Belediye Başkanı Sadık Doğruer ve beraberindekiler, Mert Öztüre İşitme Engelliler Kız Lisesi Müdürü Ahmet Yıldız'ın tercümanlığında öğrencilerin istek ve sıkıntılarını dinledi. Öğrencilerin hafta sonlarında kullanmak üzere bisiklet istekleri geri çevrilmedi. Başkan Doğruer 3, ziyarete katılan Kınık İlçe Emniyet Müdür Vekili Ahmet Ordu da öğrenciler için 6 bisiklet gönderme sözü verdi. Büyük sevinç yaşayan öğrenciler, işaret diliyle alkışlayarak, teşekkür etti.

POLİS YANLARINDA 
Öğrencilerden birinin çarşı iznine çıktıklarında başlarına bir şey gelse bu durumu '155 Polis İmdat' ihbar hattına nasıl bildireceklerini sorması üzerine Kınık İlçe Emniyet Müdür Vekili Ordu, "Sizlere ki kadın polis memurumuzun GSM numaralarını vereceğim. Başınız olumsuz bir durum geldiğinde bu iki numarayı aradığınızda en kısa sürede ekiplerimiz size yardımcı olacaklardır. Ayrıca çarşı izninde aniden rahatsızlığınızda ya da yağmura yakalandığınızda emniyet müdürlüğüne gitmeniz halinde oradaki görevliler sizlere yardımcı olup, okul pansiyonuza bırakılmanızı sağlayacaklardır" diye cevap verdi.

"KAYMAKAMLIĞIN KAPILARI SİZLERE AÇIK" 
Kınık Kaymakamı Faik Oktay Sözer de öğrencilere seslenerek, "Sizler, çeşitli il ve ilçelerden buraya eğitim görmeye gelen kişiler olarak bizlerin misafirisiniz. Sizlerin sıkıntısı, bizim sıkıntımızdır. Her ne probleminiz olursa olsun çözmek boynumuzun borcudur. Her türlü sıkıntınızı bizimle paylaşın. Kaymakamlık makamının kapısı sizlere sonuna kadar açıktır" dedi.

Ziyaret, okulun Müdür Yardımcısı Soner Oğul'un hazırladığı çiğköfte ikramı ve protokol üyelerinin öğrencilere çeşitli hediyeler vermesi ile sona erdi. Ziyarete Kınık Cumhuriyet Savcısı Mehmet Etyemez ile Kınık İlçe Milli Eğitim Müdürü Aydın Yüzbaşıoğlu da katıldı. (DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.