Dolar 32,4375
%-0.15
Euro 34,7411
%-0.66
Altın 2.441,870
%0.23
Bist-100 9.916,00
%2.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Başkan'dan 'İnce' mesaj

Başkan'dan 'İnce' mesaj

Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce örgüt içinde kırgınlık ve küskünlüklerin sona ermesi gerektiğini belirterek çağrıda bulundu. Başkan İnce “Kapım herkese açık” dedi. İlçe Başkanı Kazım Çam ise “Önceliğimiz genelde iktidar bunun için güçlü örgüt yapısı kuracağız” mesajı verdi. CHP Güzelbahçe’de kapılar herkese açık

  • Ege Postası
  • 11.08.2017 - 09:32

YAĞMUR UYGUR / EGEPOSTASI - CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun, belediye başkanlarına yaptığı "Örgütün işine karışmayın" uyarısını Egepostası'na değerlendiren Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce delege seçimlerinde belediye başkanlarının bir oy hakkı olduğunu belirterek "Örgütümün neferiyim" mesajı verdi. Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun belediye başkanlarına delege seçimleri ve ilçe kongrelerine karışmayın mesajını değerlendiren İnce, “Örgütümün bir üyesi ve neferiyim. Önce örgütüm var. Örgütüm doğruyu bilir. Ona göre davranır. Bir üye kadar karışacağım. Kendi inisiyatifimi bir üye kadar kullanacağım” diye konuştu.

“ÖRGÜTE GÜVENİYORUM”

CHP Güzelbahçe örgütüne güvendiğini ifade eden Başkan İnce “Zaten CHP Güzelbahçe Örgütü’ne ben bu konuda gönülden inanıyorum. Böyle bir lüksümüz de yok. Herkesi kucaklayacağız. Kimseye dargın değiliz. Her küskünlüğü unutabilirim. Sadece CHP'nin başarısı için ne gerekiyorsa yapmaya hazırım” ifadelerini kullandı. 

Referandumda oy oranının genel anlamda yüzde 50’lere yükseldiğini ancak yüzde50’lik hedefin Güzelbahçe’de yeterli olmadığını vurgulayan Başkan İnce “Bizim için Güzelbahçe’de yüzde 50 küçük bir hedefimiz yüzde 80’dir” şeklinde konuştu.

“BARIŞMAYA HAZIRIM”

Başkan İnce “Ben varsa eğer bana küs olan barışmaya hazırım. Büyüklerimizin ellerinden küçüklerimin gözlerinden öpüyorum kapım onlara açık” çağrısında bulundu. 

“LİSTELER ŞEFFAF OLACAK”

Güzelbahçe CHP İlçe Başkanı Kazım Çam delege seçimlerinde şeffaf bir liste ile seçim yapacaklarını ifade ederek “Delege seçimlerimizi yapacağız. Çok şeffaf çalışacağız. İsteyenlere listelerimizi verdik. Listelerimizi hala gelip görebilir arkadaşlar” dedi.

“KARNELERE GÖRE DELEGE OLACAKLAR”

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun ‘Belediye başkanları delege seçimlerine karışmasın’ mesajını değerlendiren İlçe Başkanı Çam, çalışanlardan oluşan bir liste yapılacağını kaydederek “Belediye başkanımız bizim partimizin üyesi bir oyu var. Bunu gelip kullanacaktır. Biz karnemiz var. Çalışan sürekli koşturan arkadaşlarımız delege olacaklar. Kadınlar. Bizler için olmazsa olmaz. Bizim için çok önemli. Bu delege seçimlerinde kadınlarımızın ağırlığını göreceksiniz. Koşturan gelen kadınlarımız listelerde olacak.  Karnelerimiz var. Buna göre koşan, mitinglere gelen, saha olan, kapı kapı gezen arkadaşların hepsi değerlendirilecek. Hepsi delege olacaklardır” dedi.

“ÖRGÜT GENELDE İKTİDAR İÇİN KURULACAK”

2019’da hedefin genelde iktidar olması gerektiğini belirten Çam “Evet bizler için ilçe başkanlığı yaparken önemli olan iktidar olmamız. Yereli de konuşmuyorum. İktidar olmak için çalışmalıyız. Belediye başkanlığı yerel yönetimler daha kolay. Başkanlarımız daha rahat nefes alır işlerini yaparlar. Projeleri beklemez, projeleri askıda kalmaz. İktidarın gücüyle belediye başkanları daha rahat çalışacaklardır. Benim Düşüncem bu. Benim düşüncemde adaylık değil önce iktidar olmamız. Partimizin iktidar olması. Bunu da Kasım seçimlerinde gördük. 2019’da iktidar olmalıyız ve olacağız. Cumhurbaşkanlığını alacağız” diye konuştu

“BELEDİYE BAŞKANLIĞI DÜŞÜNEN ÖRGÜT BAŞKANLIĞINA ADAY OLMASIN”

İlçe Başkanı Çam, Belediye başkanlığını düşünen isimlerin ilçe başkanlığına aday olmaları konusunda ise “Ben Genel Başkan’ın düşüncelerine katılıyorum. Çünkü seçimler zamanı geldiğinde örgütler boşalıyor. İstifalar başlıyor, onun için yönetimlerde boşluklar oluşuyor. Seçim arefesinde bunların olmaması gerekiyor. Aday olacak arkadaşlar belediye başkanlığına aday olacak arkadaşlar aday olmamalı sahaya çıkıp hedefi için koşturmalı” ifadelerini kullandı.

“ADAYLIK DÜŞÜNMEK İÇİN ERKEN”

İlçe kongresinde aday olup olmayacağı sorusunu da yanıtlayan Çam “İlçe başkanlığı için kendi adaylığımı zamanı gelince değerlendireceğim. Önceliğim delege seçimleri. Adaylık düşüncemiz yok. Örgüt olarak çalışıyoruz. Delege seçimlerinde el ele kol kola bayram gibi geçireceğiz Sonra ilçe seçimlerinde arkadaşlarımızla görüşeceğiz. Bayrağı teslim edeceğimiz arkadaşlarımıza eder, yolumuza devam ederiz” şeklinde konuştu.

 

 

 

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.