Dolar 32,3413
%0.28
Euro 35,0987
%-0.07
Altın 2.310,120
%1.43
Bist-100 9,08
%3.1

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Başkan aday adayı bakan'dan deniz ticaret odası'na ziyaret

Başkan aday adayı bakan'dan deniz ticaret odası'na ziyaret

Konak Belediye Başkan Aday Adayı ve İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi CHP GrupSözcüsü Av. Murat Bakan, Deniz Ticaret Odası'nı ziyaret etti.

  • Ege Postası
  • 18.09.2013 - 11:04
İZMİR- Konak Belediye Başkan Aday Adayı Murat Bakan,İzmir BüyükşehirBelediyesi Başkanvekili Adnan Akyarlı ile birlikte Deniz Ticaret Odası'nıziyaret ederek Başkan Yusuf Öztürk ile görüştü. Kıyıve liman kenti olanİzmir'in bugününün değerlendirildiği ve geleceğe ilişkindüşüncelerin paylaşıldığı butoplantıda konuşan Murat Bakan, İzmir Limanı'nın kentiçinönemi ve özelleştirme sürecinin limanın paydaşları,kullananları tarafından yönetildiği bir otonom modele dönüştürülmesi.
Limanda planlanan AVM’nin bölgeye bir yoğunluk getireceği bununkentin sürdürülebilirliğini etkileyeceğinivurguladı.
Görüşmede, Konak ve Kemeraltı esnafının limanayapılacak bir AVM ilelimandançıkmayan turiste mal ve hizmetsatmasının mümkün olmayacağı buaçıdan uygun olmayacağı hususunda görüşbirliğine varıldı.

“Yat Limanı Kıyı Tasarımına Entegre Olmalı”


İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin "İzmirlilerin Denizle Buluşması" hedefi ile başlattığı kıyı İzmirdeniz tasarımı projesine Konak Belediyesi olarak her türlü desteği vereceğini kıyılarımızda yapılacak her türlü yatırımın İzmir Büyükşehir Belediyesinin İzmirdeniz projesi ile entegre olması gerektiğini belirten Murat Bakan'ın sözleri üzerine Başkan Öztürk, bu projeye DTO olarak da büyük önem verdiklerini; özellikle doğru konumlandırılmış yat limanlarının kente ekonomik girdiler sağlayacağını ifade etti.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.