Dolar 32,2629
%0.02
Euro 34,6917
%-0.05
Altın 2.400,530
%0.01
Bist-100 10.337,00
%0.68

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Başkan Yılmazlar yeni yılı miniklerle kutladı

Başkan Yılmazlar yeni yılı miniklerle kutladı

Beydağ Belediyesi Okul Öncesi Eğitim ve Bakım Merkezi’nde eğitim gören öğrenciler 2020'nin gelişini yılbaşı eğlencesiyle kutladı. Miniklerin bu coşkusuna ortak olan Başkan Feridun Yılmazlar da yeni yıl pastası kesip hediye dağıttı.

  • Ege Postası
  • 31.12.2019 - 16:44

İlçeye hizmet veren Beydağ Belediyesi Okul Öncesi Eğitim ve Bakım Merkezi’nde eğitim gören 3-6 yaş grubu minikler için yılbaşı kutlaması düzenlendi.Belediye Başkanı Feridun Yılmazlar da birbirinden renkli kıyafet ve kostümlerle yeni yılı kutlayan, oyunlar oynayan miniklere sürpriz yaparak, eğlencelerine ortak oldu. Başkan Yılmazlar çocuklarla birlikte  yılbaşı pastası kesti. Kreşli minikler, yeni yılın ilk hediyelerini de Başkan Yılmazlar’ın elinden aldı.

BİZİM UMUDUMUZSUNUZ
Kreşli miniklerin ve öğretmenlerin yeni yılını kutlayan Başkan Yılmazlar, "Sizlerle birlikte olduğum için çok mutluyum. Sizler bizim umudumuzsunuz. 2020 yılı ülkemize ve Beydağ'ımıza sağlık, barış, mutluluk ve huzur getirsin. Hepinizin yeni yılını kutluyorum. Ailenizle birlikte nice seneler diliyorum" dedi.
Düzenlenen renkli etkinlikte müzik eşliğinde öğretmenleriyle eğlenen, birbirleriyle hediyeleşen ve oyun oynayan minik öğrenciler yılbaşını güzel bir etkinlikle karşıladılar. Başkan Yılmazlar da minikleri tek tek kucaklayıp hediyelerini vererek çocuklarla eğlence dolu bir gün geçirdi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.