Dolar 32,5004
%0.08
Euro 34,6901
%-0.12
Altın 2.496,860
%0.5
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Başkan Soylu’ya teşekkür plaketi

Başkan Soylu’ya teşekkür plaketi

Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu’ya, Özdere Şehit Hasan Özkapı İlköğretim Okulu’na verdiği destek nedeniyle okul yönetimi tarafından teşekkür paketi verildi.

  • Ege Postası
  • 02.03.2015 - 10:16
Göreve geldiği günden itibaren eğitim alanına verdiği desteklerle dikkat çeken Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu’ya, Özdere Şehit Hasan Özkapı İlköğretim Okulu tarafından teşekkür plaketi verildi. Başkan Soylu’ya plaketi Okul Müdürü Mustafa Çolak ve Okul Aile Birliği Başkanı Özge Akın birlikte verdi. Başkanlık makamında gerçekleşen görüşmede Başkan Soylu, okul yönetiminin spor malzemesi isteği ve okul bahçesine bank isteğini de geri çevirmedi.

Başarı için
Teşekkür plaketinin kendisini mutlu ettiğini ifade eden Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu, “ Göreve geldiğimiz günden itibaren ilçemizde eğitimin kalitesinin artmasına yönelik biz de adımlar atıyoruz. Bu kapsamda özellikle okullarımızın fiziki şartlarını düzeltme adına çalışmalar gerçekleştirdik ve gerçekleştirmeyi sürdürüyoruz.  Okullarımızın boyanmasından tutun, okul bahçelerimizin yenilenmesine ve temizlenmesine kadar önemli hizmetler gerçekleştiriyoruz. Tek amacımız var o da çocuklarımızın eğitim hayatlarında başarıyı yakalamalarını sağlamak. Bu amaçla ilçemizdeki bütün okullarda çalışmalarımız sürekli olacak “ dedi.

İstekleri geri çevirmedi
Okul yönetiminin spor malzemesi ve bank isteğine olumlu yanıt veren Başkan Soylu, “ Okul müdürümüz ve okul aile birliği başkanımız öğrencilerimiz için spor malzemelerinin yetersiz olduğunu ve okul bahçesinde bank istediklerini dile getirdiler. Spor malzemelerini temin ettik, bankı da en kısa sürede okul bahçemize koyacağız “ diye konuştu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.