Dolar 32,5004
%0.08
Euro 34,6901
%-0.12
Altın 2.496,860
%0.5
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Başkan Soylu, Şehit Aileleri ve Gazilerle İftarda Buluştu

Başkan Soylu, Şehit Aileleri ve Gazilerle İftarda Buluştu

Menderes Belediyesi tarafından şehit aileleri ve gaziler için iftar etkinliği düzenlendi. Etkinlikte konuşan başkan Soylu, vatanın bölünmez bütünlüğü için canını hiçe sayan şehitlerin aileleri ve gaziler için her zaman göreve hazır olduğunu söyledi.

  • Ege Postası
  • 22.07.2014 - 10:16
İZMİR-Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu, şehit aileleri ve gazilerle iftar yemeğinde bir araya geldi. Menderes Belediyesi tarafından Maci’s Restoran’da düzenlenen etkinliğe Menderes Kaymakamı Tahsin Kurtbeyoğlu da katılım gösterdi.

Kalbimizin en güzel yerindesiniz
Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu,  şehit, gazi aileleri ve gazilerle birlikte iftar etkinliğinde buluşmanın mutluluğunu yaşadığını belirterek, “Bugün ezan sesini duyup iftarımızı yapabiliyorsak bunu şehitlerimize ve gazilerimize borçluyuz.Bizim için bu vatan ne kadar kutsal ise şehitlerimiz ve gazilerimiz de o kadar kutsaldır. Bizim kalbimizin en güzel yerlerinde varlar ve olmaya devam edecekler” dedi.

24 saat emrinizdeyim
Şehit aileleri ve gazilerin her zaman yanında olduğunu ifade eden başkan Soylu,” Bugüne kadar böyle buluşmalar hiç yapılmamıştı. Ancak bizim dönemimizde her zaman sizlerle birlikte olacağız. Sanmayın ki sizleri bugünlerde hatırlıyoruz.  İnşallah bundan sonra her zaman birlikte olacağız, her zaman beraber olacağız. Menderes Belediyesi olarak gazi ve şehit aileleri ile yakınlarının 24 saat emrindeyiz.  Bundan hiçbir zaman şüpheniz olmasın. Kapımız sizlere her zaman açık. Bizim dönemimizde bu böyle olacak “ diye konuştu.  Türkiye Muharip Gaziler Derneği İzmir Şubesinden Mehmet Çopur da, iftarı tertip eden, gazi ve şehit ailesi ile yakınlarını buluşturan belediye başkanı Bülent Soylu’ya teşekkür etti.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.