Dolar 32,3671
%-0.35
Euro 34,7184
%-0.25
Altın 2.400,090
%-0.93
Bist-100 10.180,00
%1.34

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Başkan Soyer, Sengel'e yapılan saldırı sonrası ilk kez konuştu

Başkan Soyer, Sengel'e yapılan saldırı sonrası ilk kez konuştu

Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel’in eski Belediye Başkanı Vefa Ülgür ve yanındakiler tarafından sözlü ve fiziksel saldırıya uğraması sonrası ilk kez açıklama yapan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, "Filiz başkanımıza yapılan saldırıyı kınıyor, sonuna kadar yanında olduğumuzu belirtiyorum." ifadelerini kullandı. Başkan Soyer, Sengel'e yapılan saldırı sonrası ilk kez konuştu

  • Ege Postası
  • 31.10.2019 - 20:52

EGEPOSTASI-Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel’e, yine CHP’li eski Belediye Başkanı Vefa Ülgür ve yakınları tarafından yapılan sözlü taciz ve fiziki müdahale İzmir ve Türkiye genelinde büyük yankı uyandırırken, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer çirkin saldırı sonrası ilk kez konuştu.

Başkan Sengel’i telefonla aradığını özellikle vurgulayan Soyer, sosyal  medyadan, "Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel’i telefonla arayıp geçmiş olsun dileklerimi iletmiştim. Buradan bir kez daha söylüyorum. Filiz başkanımıza yapılan saldırıyı kınıyor,  sonuna kadar yanında olduğumuzu belirtiyorum." notunu paylaştı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.