Dolar 32,2020
%-0.22
Euro 35,0069
%-0.22
Altın 2.498,740
%1.32
Bist-100 10.644,00
%3.14

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Başkan Şenol iş dünyasıyla buluştu

Başkan Şenol iş dünyasıyla buluştu

Sarnıç’ta faaliyet gösteren sanayici ve işadamlarıyla bir araya gelen Gaziemir Belediye Başkanı Halil İbrahim Şenol, bugüne kadar hayata geçirdiği ve geçireceği projelerini anlattı, “Öneri, fikir ve projelerinizle Gaziemir’in yönetimine ortak olun, kentin gelişimine katkı koyun” diye konuştu

  • Ege Postası
  • 25.02.2015 - 12:30
Belirli zaman aralıklarında kentteki esnaf, sanayici, işadamı, muhtar, genç ve vatandaşlarla toplantılar yapan Gaziemir Belediye Başkanı Halil İbrahim Şenol, Sarnıç bölgesindeki sanayici ve işadamlarıyla kahvaltıda bir araya geldi. Belediye başkan yardımcıları ile birim müdürlerinin de katıldığı kahvaltıda Başkan Şenol’un hayata geçirdiği çalışmalar ve planladığı projeler hakkında sunum yapıldı. İZFAŞ Genel Müdür Yardımcısı Hasan Tunçağ’ın da Gaziemir’de yapımı devam eden Fuar İzmir hakkında bilgi verdiği toplantıda sanayici ve işadamlarından gelen sorun, öneri ve isteklerde tek tek ele alındı. Bölgenin gelişmesi için katılımcılardan gelen fikir ve önerilerde kaydedildi. 

‘Gelin Gaziemir’i birlikte yönetelim’
Geride kalan görev süresi boyunca hayata geçirdiği çalışmalar ve planladığı projeler hakkında katılımcılara bilgi veren Başkan Şenol, Gaziemir’in geleceğini planlarken her kesimin görüşlerini almak için bu tür toplantılar düzenlediğinin altını çizdi, şunları söyledi: “Kentlerin yönetimi sadece belediye başkanına bırakılacak kadar basit bir iş değildir. Her kesin yaşadığı kente maddi-manevi borcu vardır. Bu yüzden herkes yaşadığı kentin yönetimine ortak olmalı. Biz de Gaziemir’in geleceğini planlarken yanımızda olmanızı, öneri, istek ve projelerinizle kentin gelişimine katkı koymanızı istiyoruz. Bu kentte yaşayan ve para kazanan siz sanayici ve işadamlarının Gaziemir’in yönetimine katılmalarını, bu kente olan gönül borçlarını ödemelerini bekliyoruz. Hep beraber çalışıp fikir üreterek bu kenti daha da güzel yerlere taşıyacağız.  Gaziemir çok gelişti, ancak yapacak daha çok işimiz var.”

Cv Bank ve şenliğe destek
Cv Bank projesi hakkında da bilgi veren Başkan Şenol, cv bank sayesinde bugüne kadar 5 binden fazla vatandaşın iş sahibi olduğunun altını çizerek sanayici ve işadamlarına eleman ihtiyaçlarını buradan sağlamaları önerisinde bulundu. Bu yıl 20-26 Nisan tarihlerinde 18.’si yapılacak Gaziemir Ulusal ve Uluslararası Çocuk Şenliği hakkında da bilgi veren Şenol, herkesi şenliğe katkı koymaya davet etti.  

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.