Dolar 32,3300
%0.25
Euro 35,0433
%-0.22
Altın 2.280,490
%0.13
Bist-100 9,00
%2.15

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Başkan Selvitopu pazarcı esnafıyla buluştu

Başkan Selvitopu pazarcı esnafıyla buluştu

Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu ilçe sınırları içerisinde yer alan pazaryerlerini ziyaret ederek pazarcı esnafı ve vatandaşlarla bir araya geldi. Ziyarette Karabağlar Belediyesi ekipleri, vatandaşlara doğal yaşamı korumak için geri dönüşümlü çanta dağıttı.

  • Ege Postası
  • 31.08.2015 - 10:21
Tüm pazarcı esnafıyla tek tek tokalaşan ve hayırlı işler dileyen Başkan Selvitopu, alışveriş yapan vatandaşlarla da bir süre sohbet etti. Esnafın sorunlarını dinleyen ve yanıtlar veren Başkan Selvitopu’na pazarcı esnafı da gösterdiği yakın ilgiden dolayı teşekkür etti.

Ziyaretten memnuniyet duydular
Ziyarette alışveriş yapan vatandaşlara doğal yaşamı korumak için geri dönüşümlü çantalar dağıtıldı. Başkan’ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren esnaf da Başkan Selvitopu’na lokma, çay, meyve gibi ikramlarda bulunarak kendileriyle bir arada olmalarından dolayı teşekkür ettiler. 

Pazaryerleri modern hale gelecek
Karabağlar’da bulunan bir çok pazaryerini daha modern hale getirmeye başladıklarını belirten Selvitopu, Yunus Emre Pazaryeri’nin ihalesinin tamamlandığını, çalışmaların başladığını hatırlatarak bittiğinde ise içerisinde otopark, zabıta karakolu ve tezgahların da olacağı modern bir pazaryerini Karabağlar halkına kazandıracaklarını ifade etti. Başkan Selvitopu ayrıca , diğer pazaryerlerini de daha hijyen, modern hale getirmek için çalıştıklarını vurgulayarak, belediye olarak halkın sesine her zaman kulak verdiklerini, pazar ziyaretleri sayesinde halkın içinde olmaktan mutluluk duyduğunu ifade etti.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.