Dolar 32,5677
%0.29
Euro 34,7798
%0.14
Altın 2.492,890
%0.34
Bist-100 9.525,00
%-0.06

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Başkan Selvitopu'na efe heykeli

Başkan Selvitopu'na efe heykeli

Sivil toplum kuruluşlarına yaptığı ziyaretlere devam eden Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu’na vatandaşlar yoğun ilgi gösteriyor. İzmir 23 Elazığ Eğitim Kültür ve Dayanışma Derneği'nin ardından Karabağlar’da bulunan Ödemiş Pirinççi Köylüleri Kültür ve Dayanışma Derneği’ni ziyaret eden Başkan Selvitopu’na Ödemiş’te doğan ve efelik kültürünün en önemli simge isimlerinden biri olan "Çakırcalı Mehmet Efe"nin heykeli hediye edildi.

  • Ege Postası
  • 07.02.2016 - 11:18
Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, dernek ziyaretlerine devam ediyor. Açık, şeffaf, katılımcı yönetim anlayışıyla çalışmalarını sürdüren Selvitopu, İzmir 23 Elazığ Eğitim Kültür ve Dayanışma Derneği ile Ödemiş Pirinççi Köylüleri Kültür ve Dayanışma Derneği’ni ziyaret etti.

İlk ziyareti İzmir 23 Elazığ Kültür Eğitim ve Dayanışma Derneği’ne yapan Başkan Selvitopu’nu burada dernek başkanı Ahmet Kaya, yöneticiler ile  İzmir’de yaşayan çok sayıda Elazığlı vatandaş karşıladı. Burada vatandaşların sorunlarını dinleyen ve açıklamalarda bulunan Başkan Selvitopu daha sonra Ödemiş Pirinççi Köylüleri Kültür ve Dayanışma Derneği’ne geçti.

Burada da  ilçede yaptıkları hizmetler ile 2016 yılında yapılacak projeler hakkında  vatandaşları bilgilendiren Selvitopu’na konuşma sonunda Dernek Başkanı Sabri Özdere, Başkan'a geldiği için teşekkür ederken günün anısı olarak Ödemiş’te doğan ve efelik kültürünün en önemli isimlerinden biri olan Çakırcalı Mehmet Efe heykelini hediye etti.
Başkan Özdere ayrıca,  Ödemiş’te her yıl geleneksel olarak düzenlenen keşkek festivaline Başkan Selvitopu’nu davet etti.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.