Dolar 32,5482
%0
Euro 34,8811
%0.04
Altın 2.426,730
%-0.14
Bist-100 9.645,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Başkan Selvitopu müdürlerle buluştu

Başkan Selvitopu müdürlerle buluştu

Karabağlar'’ı açık, şeffaf ve katılımcı anlayışla yöneten Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, belediyenin birim müdürleriyle toplantıda bir araya geldi. Göreve geldikten sonra bir yılı dolduran Başkan Selvitopu müdürlere çalışmalarından dolayı teşekkür etti ve hedeflerinin Karabağlar'da hizmet kalitesini arttırmak olduğunu söyledi.

  • Ege Postası
  • 18.04.2015 - 10:16
İZMİR - Karabağlar Belediyesi meclis salonunda düzenlenen ve başkan yardımcılarının da katıldığı toplantıda belediyenin 1 yılını değerlendiren Başkan Selvitopu, yeni belediye hizmet binasına taşındıktan sonra hem vatandaşların mutlu olduklarını hem de çalışanların daha iyi hizmet verdiklerini söyledi. Birim müdürleriyle bundan sonra da periyodik toplantılarda bir araya gelmeyi düşündüklerini ifade eden Başkan Selvitopu ,“ Amacımız, hizmet kalitemizi yükseltmek. Biz yerel yönetim olarak hizmet kalitemizi standartların üzerine çıkartacağız. Hedefimiz bu olmalı. Tek yapmamız gereken topluma ve Karabağlar'a daha iyi hizmet vermektir,” dedi.

BİREYLERE DEĞİL TOPLUMA HİZMET
Karabağlar Belediyesi’ne gelen vatandaşlara karşı çalışanların en iyi biçimde hizmet vermesi gerektiğinin altını çizen Başkan Selvitopu, “Belediyeye gelen  herkes dinlenmeli. Onların sıkıntılarıyla ilgilenilmeli. Her konu çözülecek diye bir şey yok. Ancak ilgi ve duyarlılık önemli. Biz belediye olarak halka ve topluma hizmet ediyoruz, bireylere değil. Bundan sonra da bu böyle olacak. Kimseye ayrıcalık yapılmamalı. Bu konuda da Karabağlar halkına sorumluyuz.” ifadelerini kullandı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.