Dolar 32,4375
%-0.15
Euro 34,7411
%-0.66
Altın 2.441,870
%0.23
Bist-100 9.916,00
%2.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Başkan Şahin’den ‘Aliağa’ açıklaması: Aile arasında bir tartışmaydı

Başkan Şahin’den ‘Aliağa’ açıklaması: Aile arasında bir tartışmaydı

Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) İzmir İl Başkanı Veysel Şahin, MHP’li Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar, kendi partilisi meclis üyesi Fatih Kürşat Kaplan’ı makamında darp ettiği iddiaları hakkında konuştu. Yaşananların aile arasında bir tartışma olduğunu belirten Başkan Şahin, partilileri arasında ayrım yapmadığını söyledi ve “Aile arasında bir tartışmaydı. Tatlılıkla son buldu” dedi.

  • Ege Postası
  • 16.12.2020 - 12:08

TENZİLE AŞÇI/EGEPOSTASI- Geçtiğimiz haftalarda MHP’li Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar, kendi partilisi meclis üyesi Fatih Kürşat Kaplan’ı makamında darp ettiği iddiaları gündeme oturmuştu.

Konuya ilişkin Egepostası’na konuşan Kaplan, olayın yaşanmasının hemen ardından darp raporu aldığını ve olayın yargıya intikal ettiğini söylemişti. Kaplan ayrıca parti bazında da bir soruşturma yapılmasını istediğini belirtip, “Yaşanan olay parti yetkililerine, il ve ilçe başkanlarına iletildi. Partinin tüzüğü gereği ikimizin de disipline sevk edilmesini ve ne gerekiyorsa yapılmasını istedim” demişti.

Olaydan yaklaşık 2 hafta sonra Kaplan’dan flaş istifa kararı geldi. Dün yazılı basın açıklaması yapan Kaplan, olayların Belediye Meclisi çalışmalarına etki etmemesi için görevinden istifa ettiğini duyurmuştu.

BAŞKAN ŞAHİN’DEN AÇIKLAMA

Yaşanan olayları değerlendiren MHP İzmir İl Başkanı Veysel Şahin, konuyu aile arasında bir tartışma olarak değerlendirdi ve olayın tatlıya bağlandığını söyledi.

Başkan Şahin, “Fatih Kürşat bizim partilimiz, arkadaşımız ve kardeşimizdir. Belediye Başkanımız da ülküdaşımız, partilimiz, arkadaşımız ve kardeşimizdir. Bu şu demek oluyor. Aile arasında bir tartışma yaşandı ve konu tatlıya bağlandı. Ben, il başkanları ve ikisinin de ağabeyi olarak gelip bana başvurdular. Ben de konuyu inceledim ve bu şekilde aramızda sulh sağladık. Ağabeyleri olarak araya girdim ve konuyu tatlıya bağladık. Kendi aramızda anlaştık. İki partilimizin arasında ayrım yapacak değiliz. Aile arasında bir tartışmaydı. Tatlılıkla son buldu” dedi.

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.