Dolar 32,3344
%0.26
Euro 35,0268
%-0.27
Altın 2.302,770
%1.11
Bist-100 9,08
%3.1

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Başkan Piriştana'dan Yüksel'e hem ziyaret hem davet

Başkan Piriştana'dan Yüksel'e hem ziyaret hem davet

İZMİR'de Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina, yılda bin öğrenciye ücretsiz eğitim desteğinin verileceği Bilge Eğitim Merkezi'nin (BEM) açılışının 20 Şubat Cumartesi günü yapılacağını söyledi. Piriştina, dar gelirli çocuklara verilecek bu hizmetle eğitimde fırsat eşitliği yaratmaya çalışacaklarını ifade etti.

  • Ege Postası
  • 11.02.2016 - 17:20
İZMİR - Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina, geçen yıl temeli atılan BEM'in açılışını 20 Şubat'ta yapacak. Piriştina, CHP İzmir İl Başkanı Alaattin Yüksel'i makamında ziyaret ederek, açılışa davet ederken “Dar gelirli ailelerin çocuklarının derslerine destek olmak amacıyla bu birimi açacağız. BEM ile dört yılda dört bin Bucalı öğrenci derslerine takviye ücretsiz eğitim programlarına katılma imkanına kavuşacak" dedi. 



CHP İzmir İl Başkanı Yüksel de Buca'nın genç başkanı ve genç yönetim kadrosuyla kıpır kıpır bir ilçe olduğunu İzmir'de CHP'li belediyelerin sosyal demokratların ülkeyi nasıl yöneteceğine dair çok önemli referans olduğunu anlattı. Yüksel, İzmir'de yüzde 60 oy hedefi koyduklarını vurgulayarak, “İzmir için bu oran az bile. İzmir bizim değerlerimize çok uyuyor. İzmirlilerle ruh ikizi gibiyiz" dedi. (Elif Demirci-DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.