Dolar 32,3257
%0.23
Euro 35,0767
%-0.13
Altın 2.306,870
%1.29
Bist-100 9,08
%3.1

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Başkan Pekdaş o merkezdeki ilk Cem'e katıldı

Başkan Pekdaş o merkezdeki ilk Cem'e katıldı

Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş, Gültepe Kültür Merkezi’nde düzenlenen ilk Cem’e katıldı ardından Gültepeli Arda Ailesi’ne çat kapı ziyarette bulundu.

  • Ege Postası
  • 05.02.2016 - 12:33
Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş, Gültepe’de geçtiğimiz günlerde hizmete giren Gültepe Kültür Merkezi’nde düzenlenen ilk Cem’e katıldı. Alevi Kültür Dernekleri Konak Şubesi’nin daveti üzerine gerçekleşen ziyarette Başkan Pekdaş’ı Şube Başkanı Hüseyin Çiçek ve yönetimi karşıladı. Yeni hizmete giren kültür merkezinde yapılan ilk Cem olması nedeniyle Gültepe ve çevre semtlerden çok sayıda vatandaş katıldı. İnançsal gereklerini yerine getiren vatandaşlarla bir arada olan Başkan Pekdaş, Cem sonrası gelen istekleri kırmayarak semah ekibi başta olmak üzere Cem’e katılan vatandaşlarla fotoğraf çektirdi. Alevi Kültür Dernekleri Konak Şube Başkanı Hüseyin Çiçek gelecek hafta yapılacak olan Hızır Cem’inde de Başkan Pekdaş’ı aralarında görmek istediklerini söyledi. Pekdaş, gelen daveti memnuniyetle karşılayarak katılacağını söyledi.



GÜLTEPE’YE SPOR SALONU MÜJDESİ
Cem’in ardından ev ziyareti de yapan Pekdaş, Gültepeli Arda Ailesi’ne misafir oldu. Çat kapı gerçekleşen ziyarette Başkan Pekdaş’ı biranda karşılarında gören ev sahibi Talip Arda ve eşi Yasemin Arda sürpriz ziyaret karşısında oldukça şaşırdı. Ev halkıyla bir süre sohbet eden, evin minik sakinlerini seven Başkan Pekdaş, Gültepe’de çalışmaları süren yeni imar planlarıyla ilgili bilgi de verdi. Başkan Pekdaş, Gültepe’nin yıllardır kanayan yarası haline gelen plansız yapılaşmanın önünü kesmek adına bu çalışmaları biran önce tamamlamak istediklerini söyledi. Gültepe’de park ve yeşil alan yapacak boş alan bulmakta zorlandıklarını kaydeden Pekdaş, Toros Mezarlığı’nın hemen karşısında yıllarca boş duran eski ekmek fabrikasını Milli Emlak’tan alarak yerine kapalı bir spor salonu yapacaklarını da söyledi. Tahsis işlemlerinin başladığını kaydeden Pekdaş, inşaat çalışmalarının kısa sürede başlayacağını müjdeledi. Keyifli geçen ziyaret sonrası Pekdaş, Arda Ailesi’nin fertleriyle birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.