Dolar 32,5004
%0.08
Euro 34,6901
%-0.12
Altın 2.496,860
%0.5
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Başkan Kocaoğlu’ndan kararlılık mesajları

Başkan Kocaoğlu’ndan kararlılık mesajları

Zabıta Haftası nedeniyle İzmir Büyükşehir Belediyesi’nde görevli zabıta birimlerinin yöneticilerini konuk eden Başkan Aziz Kocaoğlu, zabıta teşkilatının vatandaşların iyiliği ve huzurunu korumak için var olduğunu; kaldırım işgaline, işportaya ve seyyar satıcılara karşı ciddiyet ve kararlıkla çalışmaya devam edeceklerini söyledi. Başkan Kocaoğlu’ndan kararlılık mesajları

  • Ege Postası
  • 04.08.2015 - 10:24
İZMİR - İzmir Büyükşehir Belediyesi’nde görevli zabıta birimlerinin yöneticileri, Zabıta Teşkilatı’nın 59. kuruluş yıldönümü etkinlikleri kapsamında, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nu ziyaret etti.

Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Pervin Şenel Genç ile Genel Sekreter Yardımcısı Erhan Bey’in de eşlik ettiği ziyarette, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, zabıta teşkilatının kuruluş yıldönümünü kutlayarak, personele başarılar diledi.

Türkiye’nin en ileri kentlerinden biri olan İzmir’in her bakımdan ülkeye örnek olma zorunluluğuna dikkat çeken Başkan Kocaoğlu, “Kentin güzelliklerini hep birlikte çalışarak korumak zorundayız. İnsanları kurallara uymaya davet ediyorsunuz; itirazlar tabi ki olacak. Kamu alanlarını, kaldırımları, yayaya yaşam hakkı vermeyecek şekilde kullanmak isteyenler var. Bunun önüne geçmemiz gerekiyor.

Uyarı, ceza ne gerekiyorsa yapılacak. Bizler hemşehrilerimize layık olmaya çalışıyoruz. Eğer kimse kurala uymayacaksa, zabıta teşkilatının olmasının bir anlamı da yok.  Biz görevimizi düzgün bir şekilde, ciddiyetle, taviz vermeden; yasalara ve  yönetmeliklere uygun bir şekilde yapacağız.

Emniyet teşkilatı da destek veriyor. Zaman içerisinde insanlar kurala uyma alışkanlığını geliştirecek, kurallar yerli yerine oturacak. Zabıta teşkilatımız insanlarımızın iyiliği ve huzuru için var. Sizlere de özverili çalışmalarınız için teşekkür ediyorum” diye konuştu. Zabıta Daire Başkanı Şemi Albat da İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’na, zabıta birimine verdiği destekten ötürü teşekkür ederek, hizmet kalitesi açısından çok daha iyi noktaya geldiklerini söyledi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.